Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Prajem veľa spokojných pacientov

Veľmi pekne ďakujem za odvedenú prácu a hlavne Váš prístup k pacientom a prajem veľa spokojných pacientov.

Fotografia pacientky po ošetrení / Photograph after treatment

Náhrada chrupu pomocou zubných implantátov bola navrhnutá aj pacientke Alene, ktorá sa obrátila na Smile Clinic s požiadavkou o celkovú náhradu chrupu vo vrchnej čeľusti a čiastočnú náhradu spodnej čeľuste v oblasti stoličiek čo umožní obnovenie funkčnosti chrupu, ktorá je veľmi dôležitá pre náš organizmus.

Zubný implantát poskytuje najprirodzenejší spôsob náhrady zuba po jeho strate. Prináša šetrné riešenie hlavne pre susedné zuby bez nutnosti ich obrusovania. Zubný implantát nahrádza koreň zuba a poskytuje spoľahlivé dlhodobé riešenie pri náhrade jedného, viacerých zubov, ale aj celej čeľuste.

Po konzultácii s MUDr. Salkom pacientke bol poskytnutý plán ošetrenia a cenová kalkulácia.

Návrh ošetrenia pre pani Alenu : 7 zubných implantátov, 14 členný zubný mostík, dostavba kosti vo vrchnej čeľusti a v spodnej čeľusti náhrada chýbajúcich molárov – dva zubné implantáty na ľavej strane a dva zubné implantáty s trojčlenným mostíkom na pravej strane. Spodné predné zuby sa ponechali pretože spĺňali estetickú aj funkčnú funkciu.

Konečný výsledok finálnych koruniek pacientke Alene veľmi pristane. Implantátové korunky pôsobia veľmi prirodzene a aj funkčnosť koruniek sa rovná prirodzeným zubom.

OPG panoramatický snímok pacientky pred ošetrením a po ošetrení / OPG x-ray before and after treatment
Exit mobile version