Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Zubná ambulancia

Na tejto stránke Vám ponúkame veľa užitočných informácií o zubnej klinike Smile Clinic Slovakia a jej stomatologických ošetreniach.

Sme poprednou zubnou klinikou na Slovensku, ktorú vedie MUDr. Marek Salka. Celý náš stomatologický tím nájdete TU.

Zubná ambulancia sa nachádza v príjemnom prostredí kúpeľného mesta Piešťany. Sme moderná zubná klinika, ktorá je zariadená modernými prístrojmi a používame moderné technológie, pomocou ktorých presne diagnostikujeme a spoľahlivo ošetrujeme našich pacientov. Medzi naše technológie patrí napríklad OPG panoramatický röntgen, 3D skener, moderné zubné kreslá, digitálne mikroskopy a mnoho iných prístrojov. Našu druhú zubnú ambulanciu sme otvorili v roku 2015 v širšom centre nášho hlavného mesta, v Bratislave.

Po príchode na zubnú kliniku máte v čakárni bezplatne k dispozícii teplé nápoje, televíziu, možnosť bezplatného wifi pripojenia a množstvo časopisov a magazínov.

Všetky prístroje a zariadenia na našej klinike vyhovujú všetkým EU normám a smerniciam.

Cieľom zubných lekárov a celého tímu je vytvorenie uvoľnenej atmosféry na profesionálnej úrovni s ponúknutím nadštandartnej kvality ošetrenia, o čom svedčí spokojnosť našich pacientov, ktorí absolvovali zubné ošetrenie v Smile Clinic.

Za poslednú dekádu sme v oblasti estetickej a záchovnej stomatológie zažili také pokroky v technológiach a postupoch, že udržiavanie zubov na vysokej estetickej úrovni už nie je žiadnym nadštandartom.

V Smile Clinic dokážeme využiť rozsiahly potenciál možností v oblasti estetickej a záchovnej stomatológie, spomedzi ktorých vždy nájdeme riešenie pre každého pacienta, ktorý sa na nás obráti. Pomocou najmodernejších technológii sme schopní dosahovať veľké úspechy v ošetrovaní pacientov.

Náš kvalifikovaný tím na čele s hlavným implantológom MUDr. Marekom Salkom navštevuje rôzne stomatologické kongresy a školenia, aby sme boli informovaní o novinkách a nových stomatologických postupoch pri ošetrovaní.

Zubná klinika Smile Clinic Slovakia patrí medzi obľúbené kliniky na Slovensku a navštevujú ju pacienti z celej Európy.

Medzi naše služby zaraďujeme:

„Našim cieľom je ponúkať Vám – našim pacientom – kvalitnú stomatologickú starostlivosť pre vašu spokojnosť“

Exit mobile version