Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Aj my sa bojime zubára!

obavy zo zubného ošetrenia
strach z ošetrenia

„K zubárovi ani za nič! Prečo práve mňa bolí zub? Som dentálna hygienička, o zuby sa dôkladne starám a aj napriek tomu ma bolí zub?“ zatelefonovala nám naša kamarátka, dentálna hygienička z Bratislavy, ktorá si počas Veľkej noci zlomila zub!

Áno, zubárov sa bojíme aj my „ľudia od fachu“ ako sa hovorí. Je to niečo v nás, vnútorný strach, ktorý nevieme vysvetliť ani potlačiť.

Naša kamarátka dentálna hygienička sa nakoniec odhodlala (veď musela) a prišla na konzultáciu. Po vyhotovení rtg. snímku a konzultácii sme žiaľ zub museli extrahovať.

O náhrade chýbajúceho zuba, teda o zubnom  implantáte nechcela ani počuť! „Veď to musí ale poriadne bolieť,“ povedala.

No nakoniec nebolela ani extrakcia a ani implantácia. MUDr. Salka, náš hlavný implantológ a jeho tím to zvládli bravúrne.  Naša kamarátka ani len nevedela,  že už má po extrakcii aj implantácii. 🙂

Na kontrolu prišla vysmiata, ako to všetko perfektne zvládla a je rada, že ošetrenie viac neodďaľovala.

Práve preto máme v Smile Clinic pochopenie pre všetkých Vás, ktorý sa nás zubárov boja a nevedia nabrať odvahu nás navštíviť. Toto je spomínaný zlomený zub a následne už krásne zaimplantovaný zubný implantát:

zlomený zub a zubný implantát
nový úsmev

Keď nás prvý krát navštívil náš 79 ročný pacient, ani sme len nedúfali, že sa nakoniec rozhodne pre zubné implantáty. Prinútila ho však láska k žene a dobrému jedlu. Ošetrenie ani len na chvíľu neoľutoval a čudoval sa sám sebe, prečo neprišiel už skôr.  Jeho nové zuby mu spravili veľkú radosť. Ako sám dodal: „Chytil som druhý dych :).“

Na konci ošetrenia nám pripravil takéto špeciálne poďakovanie:

Čo viac sme si len mohli priať? Jeho naozaj originálnym vystúpením vyčaroval úsmev na tvári nás všetkých v Smile Clinic v Piešťanoch.

Nemajte už strach sa usmievať, zuby sa dajú opraviť. Stačí len spraviť ten prvý krok.

Natália a Váš Smile Clinic tím

Exit mobile version