Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Nové zuby počas spánku

Desí Vás predstava dlhých hodín strávených v kresle u zubára? Ak je to tak a túžite aj napriek tomu po krásnych zdravých zuboch, odporúčame vám zvážiť ošetrenie počas spánku – v celkovej anestézii (narkóze). V Smile Clinic ponúkame našim pacientom možnosť podstúpiť opravu chrupu v celkovej anestéze.

Je to bežný postup komplexnej sanácie chrupu pre ľudí, ktorí majú neprekonateľný strach až fóbiu zo zubárov a zubárskeho kresla, ale túžia po zdravom a krásnom úsmeve.

Bezplatná konzultácia v Smile Clinic

Vaša bezplatná konzultácia so zubným lekárom slúži na zhodnotenie stavu vášho chrupu a zodpovedanie všetkých otázok, ktoré sa týkajú vášho zubného ošetrenia. Najskôr bude potrebné vyhotoviť panoramatický OPG rtg. snímok a následne vám lekár navrhne plán liečby s cenovou kalkuláciou. Každý pacient má možnosť prekonzultovať svoj plán ošetrenia s lekárom alebo s koordinátorom liečby. V prípade nejasností vám radi odpovieme na všetky vaše otázky týkajúce sa vášho ošetrenia.

Ošetrenie zubov počas spánku – nič komplikované

Dôležitou súčasťou ošetrenia v celkovej narkóze sú predoperačné vyšetrenia, ktoré pacient musí absolvovať u lekára vnútorného lekárstva (internistu). Ak výsledky vyšetrení sú v poriadku a pacient má odporúčanie od internistu pre podstúpenie zubného ošetrenia v celkovej anestézii, pacienta objednáme na ošetrenie. Počas ošetrenia pacient leží v stomatologickom kresle, nie na operačnom stole, ako to zvyčajne býva pri iných ošetreniach v celkovej narkóze.

Počas narkózy zubný lekár prevedie všetky naplánované terapeutické úkony, na ktorých sa vopred dohodol s pacientom. Pokiaľ je to možné, cieľom ošetrenia v celkovej narkóze je vykonať všetky ošetrenia, aby sa pacient prebudil už s kompletne zrekonštruovaným chrupom.

Na fotografiách je naša pacientka, ktorá podstúpila implantáciu hornej čeľuste v celkovej narkóze:

Naša klinika spolupracuje so súkromným anestéziológom MUDr. Ervínom Jakabom, ktorý má dlhoročnú prax a skúsenosti v odbore anesteziológie.

Po ošetrení pacienta stomatológom nasleduje práca anestéziológa, ktorý privedie pacienta opäť k vedomiu a pacient zostáva po prebudení na klinike pod dohľadom lekárov ešte ďalšie dve hodiny, ak nie dlhšie. Po stabilizovaní stavu pacienta a na základe prepustenia anestéziológom, odchádza pacient do domácej starostlivosti v sprievode inej dospelej osoby. Výhodou ambulantnej narkózy je, že sa pacient sa následne po ošetrení zotavuje v pohodlí svojho domova.

Ak by ste chceli podstúpiť ošetrenie v Smile Clinic v celkovej anestézii, objednajte sa na bezplatnú konzultáciu s lekárom, radi vám zarezervujeme termín i našej novootvorenej pobočke Smile Clinic v Bratislave. Obe naše kliniky, kde pracujú skúsení zubní lekári a zubné sestry, sú vybavené najmodernejšími stomatologickými technológiami.

Snímok pacientky pred ošetrením
..a po ošetrení

Ak ešte váhate či podstúpiť ošetrenie práve v Smile Clinic, prečítajte si odporúčania pacientov, ktorí u nás podstúpili zubné ošetrenie.

Nechajte to na náš skúsený a profesionálny tím v Smile Clinic!

Exit mobile version