Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Mám úžasný nový úsmev a Vy môžete mať tiež!

6 celokeramických zubných koruniek na vrchnom zubnom oblúku
6 celokeramických zubných koruniek na vrchnom zubnom oblúku

Ste nespokojný s tvarom alebo veľkosťou Vašich predných zubov? Riešenie môže byť také jednoduché, ako bolo u pani Heleny. Na radikálnu zmenu jej úsmevu stačilo iba 6 zubných koruniek a výsledok je ohromný!

Helena sa nám zdôverila s dvoma veľkými problémami, ktoré ju trápili. Poprvé, pani Helena prišla pred dvomi rokmi o dva zuby v dolnej čeľusti a mala problémy so žutím potravy. Druhý problém, ktorý ju trápil, boli nepekné medzery medzi jej prednými zubami. Počas konzultácie na zubnej klinike v Bratislave sme pacientke spravili OPG snímok a CT scan, na základe ktorých MUDr. Kafka navrhol plán ošetrenia – 2 zubné implantáty pre zuby 36 a 46.

Aby sme pacientke pomohli získať nie len funkčný, ale aj dobre vyzerajúci chrup, lekár do plánu ošetrenia zahrnul aj 6 zubných koruniek na vrchné predné zuby 13-23.

Po úspešnom zavedení implantátov do čeľuste sme pristúpili k brúseniu predných zubov. Po brúsení, ktoré je bezbolestné, sme pacientke vzali odtlačky zubov a zaslali ich do nášho vlastného zubného laboratória. Vlastné laboratórium v budove Smile Clinic Piešťany umožňuje našim lekárom úzko spolupracovať so zubnými technikmi, aby spoločne dosiahli výsledky ošetrenia pacientov na vysoko profesionálnej úrovni.

Helene sme na zbrúsené zuby nasadili dočasné korunky, ktoré mala počas doby, kým čakala na jej trvalé zubné korunky. Pacientka si rezervovala termín 3 týždne po brúsení, čo našim zubným technikom dalo dostatok času na precíznu prípravu finálnych koruniek. 

Teraz Helena má 6 celokeramických zubných koruniek E-max, všetky vo farbe A1. Ako sa môžete presvedčiť na obrázku, ktorý nám poslala pred niekoľkými dňami, je veľmi šťastná a teší sa, kedy príde opäť na našu zubnú kliniku, aby sme dokončili ošetrenie zubnými implantátmi.

Milý team Smile Clinic – len som Vám chcela poďakovať za môj úžasný nový úsmev. Som nesmierne šťasná. Získala som veľmi pozitívnu skúsenosť, všetci boli veľmi milí a nápomocní. V januári som späť na dokončenie mojich implantátov. Zatiaľ posielam fotku pred & po, myslím, že sa Vám bude páčiť 🙂

Tešíme sa na Vás v januári, pani Helena!

Tiež Vám chýba jeden alebo viac zubov? Alebo len chcete vylepšiť Váš úsmev? Prosím, vyplňte tento KONTAKTNÝ FORMULÁR a my Vám radi poskytneme bezplatnú e-mailovú konzultáciu a navrhneme riešenie priamo pre Vás.

 

Exit mobile version