Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Chýbajúci zub? Žiadny problém!

Pani Júlia a jej priateľka Veronika nás kontaktovali v decembri 2018. Dúfali, že sa nájde ošetrenie, vďaka ktorému by sa mohli opäť naplno usmievať bez toho, aby museli predať obličku na pokrytie nákladov na liečbu.

Obe dámy si dohodli konzultačné stretnutie s implantológom MUDr. Mikulášom. Ten pre nich pripravil plány ošetrenia, s ktorými dámy radostne súhlasili.

Ak pacient súhlasí s liečebným plánom, môžeme začať s liečbou. Doktor Mikuláš začal s bezbolestnou lokálnou anestézou. Následne odstránil staré a nežiaduce zubné mostíky, urobil modeláciu mäkkých tkanív a úspešne vložil 2 zubné implantáty do pacientkynej čeľustnej kosti (zuby číslo 14 a 36).

V prípade pani Júlie zubné implantáty potrebovali 4 mesiace hojenia. Na tento čas sme jej poskytli dočasné zubné korunky. Tieto provizóriá chránia zubné implantáty.

Pred ošetrením

Júlia a Veronika k nám prišli opäť v máji 2019. Na začiatku tejto návštevy Dr. Mikuláš zbrúsil Júliine predné zuby, aby ich pripravil na zirkónové zubné korunky. Takisto aj ošetril koreňové kanáliky na dvoch zuboch v pravej dolnej časti chrupu.

Následne odobral odtlačky vytvarovaných zubov a tiež zubných implantátov. Vďaka precízne odobraným odtlačkom sú naši zubní technici v zubnom laboratóriu schopní pripraviť pre každého pacienta perfektne padnúce a skvelo vyzerajúce zubné korunky.

OPG snímok po ošetrení

Teraz má Júlia 2 zubné implantáty a 13 zubných koruniek sediacich na jej vlastných zuboch. Šesť z nich je na horných zuboch a 7 na spodných.

Hľadáte viac príbehov o skúsenostiach pacientov na našej klinike? Prečítajte si o pacientke Doris.

Ak máte podobné želanie ako Júlia, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom tohto KONTAKTNÉHO FORMULÁRA.

Exit mobile version