Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Som veľmi spokojný a odporúčam túto kliniku všetkým, čo majú problémy so zubami

František Smile Clinic Slovakia

Pánovi Františkovi (40 rokov) chýbali horné zuby už niekoľko rokov. Vo februári 2019 sa rozhodol, že je čas vyriešiť tento problém raz a navždy. Konzultáciu na našej klinike si dohodol na začiatok marca. Počas konzultácie sme urobili RTG snímok a CT scan. Tieto vyšetrenia napomáhajú našim zubným lekárom v príprave presného liečebného plánu pre každého pacienta.

Následne doktor Martin Kafka zo Smile Clinic Bratislava pripravil pre Františka dva liečebné plány. Pre jeho hornú čeľusť navrhol kompletnú rekonštrukciu – ošetrenie All on 6. Druhý liečebný plán bol pre jeho dolnú čeľusť – dva implantáty na miesta dvoch chýbajúcich zubov.

Pán František sa rozhodol začať s hornou čeľusťou. Všetky All on 4 a All on 6 rekonštrukcie zubov vykonáva náš hlavný implantológ MUDr. Marek Salka v Smile Clinic Piešťany. Pánovi Františkovi sme po konzultáciu ponúkli termín implantácie o 14 dní a pán František s termínom súhlasil.

Zubné implantáty v Smile Clinic Slovakia

Na začiatku ošetrenia Dr. Salka vykonal sinus lift. Následne zaviedol 6 zubných implantátov do hornej čeľuste pacienta. Aby boli implantáty počas doby hojenia chránené, pacientovi sme na implantáty pripevnili dočasnú nevyberateľnú zubnú náhradu. V prípade pána Františka hojenie trvalo 2,5 mesiaca.

Po úplnom zhojení implantátov pán František prišiel do Piešťan opäť. Zobrali sme odtlačky jeho implantátov a odovzdali sme ich našim zubným technikom. Tí pre pána Františka vyrobili finálny celokeramický mostík za dva a pol týždňa.

PRED OŠETRENÍM
PO OŠETRENÍ

Celé ošetrenie sme dokončili len pred pár dňami. Ako vidíte, ošetrenie All on 6 pomohlo Františkovi sa opäť hrdo usmiať.

Ak máte problémy so zubami a váš zubár vám z akéhokoľvek dôvodu nemôže pomôcť, sme tu pre vás. Vyplňte tento KONTAKTNÝ FORMULÁR a my sa vám ozveme naspäť do 24 hodín.

Františkove nové zúbky

Pán František nám po ošetrením napísal toto poďakovanie:

Ďakujem za profesionálny prístup lekárov a sestričiek. Som veľmi spokojný a odporúčam túto kliniku všetkým, čo majú problémy so zubami. Prajem celému tímu Smile Clinic veľa úspechov v ďalšej činnosti. Ďakujem vám za môj nový pekný úsmev.

Vlastnoručne napísané poďakovanie od pána Františka
Exit mobile version