Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Profesionálna zubná starostlivosť pre každého

Pani Helena chcela mať kompletný chrup a lepšie vyzerajúci úsmev. Prvýkrát prišla na našu dentálnu kliniku v apríli tohto roku. MUDr. Marek Salka pre ňu vypracoval plán ošetrenia obsahujúci 7 E-max zubných koruniek pre jej horné zuby, extrakciu 2 zubov na hornej ľavej strane a celkovo 6 zubných implantátov pre jej hornú čeľusť ako náhrady chýbajúcich zubov.

Fotografia PRED ošetrením
Fotografia PO ošetrení

Priebeh ošetrenia:

Lekár a pacient súhlasili s rozdelením liečby na 3 návštevy. Ďalší deň po konzultácii pacientka prišla na našu stomatologickú kliniku a doktor Marek Salka začal s liečbou: urobil dostavbu kosti a úspešne umiestnil všetkých 6 zubných implantátov do pacientkynej čeľuste. Potom vyrobil dočasný zubný mostík na ochranu implantátov. Pani Helena po kontrole odišla domov – doba hojenie bola v jej prípade 3 mesiace.

OPG snímok PO ošetrení

O tri mesiace neskôr sa na zubnú kliniku vrátila, aby jej lekár zbrúsil predné zuby a pripravil ich tak na E-max zubné korunky. Jej finálne implantátové korunky a E-max korunky boli pripravené za 10 dní.

OPG snímok PRED ošetrením

Keď pani Helena prišla znova, doktor si sňal provizórny most a masadil všetky zubné korunky. Po poslednej návšteve nám pacientka zanechala túto krásnu recenziu:

„Ďakujem za profesionálny prístup. Bola som spokojná. Ďakujem a prajem veľa spokojných zákazníkov.“

Pre bezplatnú konzultáciu a predbežnú cenovú ponuku nás prosím kontaktujte TU

Vlastnoručne napísaná recenzia po poslednej návšteve
Exit mobile version