Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Ďakujem za výbornú prácu

Personál bol veľmi ochotný a nápomocný. Ošetrenie bolo rýchle a efektívne. Aj  ošetrenie koreňových kanálikov bolo po podaní lokálnej anestézy bezbolestné. Úsmev je prirodzený, aj keď som očakávala korunky svetlejšie, ale v konečnom dôsledku takto sú prirodzenejšie, ako mi bolo vysvetlené pánom doktorom Robertom Mikulášom. Ďakujem za výbornú prácu a priateľský prístup sestričiek a recepčného personálu.

Silvia

Pani Silvia mala problémy so zubami vo vrchnej čeľusti. Potrebovala vymeniť mostík v ľavej hornej časti úst, takisto aj náhradu jedného molára pomocou zubného implantátu na pravej strane. Pre zlepšenie vzhľadu jej úsmevu sa rozhodla pre úpravu zubov pomocou keramických zubných koruniek.

OPG PRED OŠETRENÍM

Celé ošetrenie sa začalo zavedením zubných implantátov. V ľavo hore namiesto pôvodného mostíka sme zaviedli dva zubné implantáty, ktoré vytvorili mostík pre náhradu troch zubov. Po zahojení zubných implantátov sa pacientka objednala na zhotovenie odtlačkov zahojených zubných implantátov a na preparáciu zubov určených na zubné korunky.

OPG PO OŠETRENÍ

Zubné aj implantátové korunky sa vyrobili v našom vlastnom zubnom laboratóriu a nasadili sa pri jednom sedení. Celý proces liečby od prvého zavedenia zubných implantátov až po nasadenie všetkých koruniek trval asi 3 mesiace.

Exit mobile version