Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Už viac nemusíte Váš úsmev skrývať

OPG snímok pred ošetrením

V Smile Clinic ponúkame bezbolestné zubné ošetrenie pre každého. Minulý rok navštívil našu kliniku v Bratislave mladý pacient. Naposledy bol na návšteve u zubára pred 7 rokmi, čo sa aj odrazilo na stave jeho zubov. V 34 rokoch mal v spodnej čeľusti len 5 zlomených zubov. Ako môžete vidieť na jeho OPG snímku, ktorý sme robili pred začatím ošetrenia, jeho vrchné zuby tiež potrebovali väčší zákrok zubára:

Stav chrupu pred ošetrením

MUDr. Martin Kafka pre neho vytvoril plán ošetrenia: 12 zubných implantátov, úprava ďasna a sinus lift v prvej fáze ošetrenia, v druhej 16 zubných koruniek. Tri z jeho vlastných zubov potrebovali endodontické ošetrenie.

OPG snímok po dokončení ošetrenia

Lekár začal liečbu extrakciou zubu č. 27 a následne vykonal úpravu ďasna a sinus lift. Akonáhle bola jeho kosť pripravená, bezbolestne zaviedol do hornej čeľuste zubné implantáty na miesta 12, 22, 24, 26 a 27 a do dolnej čeľuste na miesta 47, 46, 44, 34, 36, 37 a 32.Následne sme po implantácii pre pacienta vyrobili dočasné provizórne korunky, ktoré slúžia počas doby hojenia ako náhrada chrupu a zároveň chránia implantáty. Ošetrenie koreňových kanálikov sme spravili niekoľko dní po implantácii.

Spoľahlivý, vysoko estetický a prirodzene vyzerajúci úsmev môžete mať vďaka zubným implantátom a zubným korunkám aj vy.

Zubné implantáty poskytujú spoľahlivú a dlhotrvácnu náhradu strateného alebo neúplného chrupu. Sú riešením pre pacientov, ktorých trápi len jeden chýbajúci zub ako aj pre pacientov, ktorí potrebujú komplexnú rekonštrukciu chrupu.

Pacientove nové zúbky

Ošetrenie pokračovalo o 18 týždňov, kedy boli implantáty už úplne zahojené a spoľahlivo vrastené do kosti. Lekár nabrúsil horné zuby pacienta, aby ich pripravil na nasadenie koruniek. Následne sme odobrali odtlačky oboch zubných oblúkov, ktoré sme zaslali do nášho vlastného laboratória v Piešťanoch. Naši zubní technici majú možnosť úzko spolupracovať s lekárom a vytvoriť tak krásne nový úsmev pre každého pacienta.

Za dva týždne boli zubné korunky pripravené na nasadenie. Pacient odišiel z našej kliniky s krásnym, zdravým a prirodzene vyzerajúcim úsmevom, po ktorom už roky túžil. Pokiaľ aj vy túžite po podobnej zmene, neváhajte a kontaktujte nás cez tento KONTAKTNÝ FORMULÁR. Do 24 hodín sa vám e-mailom ozveme späť.

Exit mobile version