Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Výsledkom je dokonalý a funkčný chrup!

dental implants
Konečný výsledok po ukončení ošetrenia / Final result after treatment

Michal je pacient pôvodne z Poľska, žijúci v Londýne, ktorému našu kliniku odporučil jeho kamarát, ktorý mal už ošetrenie dokončené v Smile Clinic.

Michal mal snímateľné protézy v hornej aj dolnej čeľusti, ktoré mu spôsobovali veľký problém hlavne pri jedení. Nevedel si vychutnať jedlo a nedostatočné spracovanie potravy mu spôsobovalo aj mnoho tráviacich ťažkostí.

To bol dôvod prečo nás vyhľadal a rozhodol sa pre zubné implantáty.

Aj keď má Michal 77 rokov rozhodol sa pre kompletnú rekonštrukciu chýbajúcich zubov v čeľusti aj v sánke. Bolo potrebných 7 zubných implantátov v hornej čeľusti na spoľahlivé a stabilné upevnenie fixného mostíka. V sánke sa naplánovalo 6 zubných implantátov. Na zubné implantáty sa nasadia fixne 12 – členné keramické mostíky.

Okamžité zuby po zavedení zubných implantátov.

V prvý deň po extrakciách MUDr. Salka zaviedol implantáty do sánky a na druhý deň sme pokračovali v čeľusti. Fixné provizória boli pacientovi nasadené ihneď po implantácii. Michala sme upozornili, aby po dobu hojenia implantátov jedol iba mäkkú alebo tekutú stravu. Je dôležité dodržiavať tieto pokyny, aby sa predišlo komplikáciam pri hojení zubného implantátu. Ďalšiu návštevu sme naplánovali o 3 mesiace na kontrolu a zhotovenie odtlačkov zahojených zubných implantátov. Poslednou návštevou na klinike bolo nasadenie hotových fixných mostíkov.

Ošetrenie bolo dokončené do 5 mesiacov od začiatku liečby. V relatívne krátkej dobe je možné prejsť z nefunkčného do úplného a funkčného chrupu. Výsledkom je estetický a dokonalý chrup, ktorý spĺňa všetky kritéria podobne ako prirodzený chrup.

Michal bol šťastný, že sa môže konečne po dlhej dobe poriadne najesť. A nielen to! Zubné implantáty mu priniesli kvalitnejší život po ktorom dlho túžil.

A aj my ďakujeme Michalovi za sladké krovky, ktoré nám na každú návštevu nosil.

Snímky pred a po ošetrení / X-ray before and after treatment
Exit mobile version