Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Vrátené sebavedomie a úsmev na tvári

Neúplný, pokazený, škaredý chrup…To sú niektoré zo slov akými opisujú naši pacienti stav ich zubov. Túžia po krásnych zdravých zuboch, ktoré im dodajú sebavedomie a úsmev na tvári.

Aj naša ďalšia pacientka Jackie prišla na kliniku s problémom neúplneho chrupu, ktorý ju trápil už dlhú dobu. Vyhýbala sa spoločnosti, lebo sa hanbila a obávala kvôli svojej vyberateľnej protéze. Zaumienila si, že je načase to zmeniť a objednala sa na konzultáciu v Smile Clinic. Bola veľmi spokojná s konečným výsledkom. Prečítajte si jej vlastné slová:

Vyplnený dotazník po ošetrení / Filled in testimonial after treatment

Celých mojich 58 rokov života som sa hrozne bála zubárov. Mala som veľa zlých skúseností so zubármi doma v Anglicku. Celé sebavedomie som stratila niekoľko rokov dozadu keď mi bolo povedané, že budem musieť nosiť snímateľnú protézu. Aj keď som skúsila niekoľko protéz od viacerých zubárov nenávidela som ich pretože boli veľmi nepohodlné.

Môj známy mi odporučil Smile Clinic a musím povedať, že to bolo moje najlepšie rozhodnutie aké som urobila. Vrátili ste mi naspäť moje stratené sebavedomie. Môžem spokojne isť von so svojimi priateľmi bez toho aby som sa obávala, že sa mi dostane jedlo do mojich snímateľných protéz. Všetci na klinike sú veľmi profesionálny v tom čo robia a oceňujem aj prístup. Ale najviac sa mi páči priateľská atmosféra a vynikajúca práca s ľuďmi.

Podľa fotografií pred ošetrením vidíte v akom stave mala pacientka zuby pred ošetrením. Vpravo hore bolo potrebné nahradiť chýbajúci chrup pomocou zubných implantátov. Bolo potrebných 5 zubných implantátov na ktoré sa nasadilo 7 implantátových koruniek. Na ľavej strane hore sa zuby upravili pomocou 4 zirkónových koruniek. V sánke postačilo nahradiť po dva moláre na každej strane. Zuby vo frontálnej oblasti boli v dobrom stave a preto postačilo ambulantné bielenie zubov.

Stav chrupu pred ošetrením / Condition of the teeth before treatment
Spokojná pacientka po ošetrení / Happy patient after treatment
Exit mobile version