Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Umožníme Vám usmievať sa!

Som veľmi spokojná s výsledkom. Na klinike som sa cítila veľmi príjemne. Milý ochotný personál, vždy usmievavý. Najdôležitejšie je to, že som konečne našla profesionálov na Slovensku. Pán doktor Mikuláš odviedol vynikajúcu prácu a vďačím mu za to, že mi umožnil krásne usmievať sa:) Vďaka za všetko Smile Clinic. S pozdravom Miriama

Napísala pacientka po ošetrení na našej klinike / Hand written testimonial of our patient

Možnosť spokojne usmievať sa nie je až taká samozrejmá pre každého z nás. Tak to bolo aj u našej pacientky Miriamy, ktorá sa usmievala len veľmi zriedka. Dôvodom bol tvar a aj farba jej zubov. Išlo jej hlavne o estetiku jej chrupu vo vrchnej čeľusti. Riešením bolo 6 zirkónových koruniek, ktoré dokonale upravili jej chrup ako si želala. V sánke boli zuby v dobrom stave a stačilo len ambulantné bielenie zubov.

Ak sú vaše zuby v dobrom stave ale trápi vás ich zafarbenie vo väčšine prípadov postačí ambulantné bielenie zubov. Výsledkom sú krajšie, belšie zuby po jednom sedení v ambulancii.

Pozrite si fotografie pred a po ošetrení našej pacientky Miriamy, ktorá bola veľmi spokojná po dokončení ošetrenia.

Ak aj vy máte podobný estetický nedostatok ktorý by ste chceli odstrániť neváhajte a objednajte sa aj vy na konzultáciu v Smile Clinic. Umožníme aj vám usmievať sa. Náš tím sa bude tešiť na vašu návštevu na klinike.

Konečný výsledok úpravy – zirkónové korunky/ Final result – zirconium crowns
Stav chrupu pred ošetrením / Condition of teeth before treatment

Exit mobile version