Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Dnes tu stojím s dokonalým úsmevom!

dental implants
Naša sebavedomá pacientka po ošetrení / Our self-confident patient after treatment

Nechajte sa inšpirovať aj vy našou pacientkov, ktorej nové zuby zmenili život. Nadobudla sebavedomie, ktoré vlastne ani nikdy nemala. Od detstva trpela kvôli zubom a nemohla sa ani usmievať a plnohodnotne fungovať. Pozrite si fotografie pacientky pred a po ošetrení, video a ako ohodnotila Smile Clinic po dokončení ošetrenia.

Dlhé roky som mala problémy s mojimi zubami. Ako dieťa ma trápili stoličky a neskôr v dospelosti sa mi spravili veľké medzery medzi prednými zubami. Po dlhom hľadaní na internete som našla Smile Clinic. Prišla som v 2015 na konzultáciu, aby som mala prehľad o tom akým spôsobom by sa dali upraviť moje zuby.

Hodnotenie od pacientky po ošetrení / testimonial after treatment

Dnes tu stojím so vztýčenou hlavou a s dokonalým úsmevom. Mám zavedené zubné implantáty v hornej a dolnej čeľusti a po prvý krát v mojom živote sa môžem pozrieť do zrkadla bez toho aby som sa hanbila. Všetko tu v Smile Clinic bolo  profesionálne vysvetlené. Ošetrenie nebolo až také bolestivé ako som predpokladala. Hojenie prebehlo v poriadku. Odporučím túto kliniku všetkým mojim známym.

Ďakujem vám všetkým, ste skvelí! 

Riešením boli zubné implantáty a fixné keramické zubné mostíky. Bolo potrebné komplexné ošetrenie celého chrup. Zostatkový chrup bol extrahovaný a boli zavedené zubné implantáty v čeľusti aj sánke. Hneď po zavedení zubných implantátov boli pacientke nasadené dočasné zubné mostíky po dobu hojenia 3 mesiacov. Na zahojené zubné implantáty sa nasadí fixný keramický zubný mostík. Estetiku zubných koruniek si vyberá pacient podľa svojich predstáv.

OPG snímky pred a po ošetrení / X-ray before and after treatment
Fixné keramické mostíky na zubných implantátoch / Fixed ceramic bridges on dental implants
Exit mobile version