Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Z neestetického do dokonalého úsmevu

DSC_0041

Cesta z neestetického do dokonalého úsmevu nemusí byť až taká dlhá a komplikovaná ako by ste si mohli myslieť. Presvedčil sa o tom aj náš pacient Ján ktorý sa rozhodol pre úpravu a náhradu chrupu pomocou zubných koruniek a zubných implantátov. Po troch mesiacoch odchádzal spokojný zo Smile Clinic. Prečítajte si čo napísal o jeho skúsenosti:

Už počas mojej puberty som mal zlomené a poškodené zuby. Začiatkom mojich dvadsiatich rokov som mal nasadený keramický mostík ktorý sa mi zlomil počas nehody. Po dlhom hľadaní na internete som sa rozhodol navštíviť Smile Clinic. Po úvodnej konzultácii na klinike mi boli poskytnuté možnosti úpravy chrupu. Zhruba po troch mesiacoch som prešiel z neestetického úsmevu do dokonalého. Rád by som poďakoval celému tímu za ich organizačné schopnosti, profesionalitu a prístup k pacientom počas takejto dôležitej premeny v živote.

OPG snímok po ošetrení / OPG x-ray after treatment

Ako vidíte podľa OPG snímky pacientovi boli navrhnuté zubné implantáty v kombinácii so zubnými korunkami. Pôvodný mostík na predných vrchných zuboch bol nahradený mostíkom na zubných implantátoch. V spodnej čeľusti bolo potrebné nahradiť stoličky pomocou zubných implantátov. Predné zuby sa upravili pomocou zubných koruniek.

Pacient bol po dokončení ošetrenia spokojný a ako sami vidíte jeho nové zuby mu znova umožňujú spokojne sa usmievať.

Hodnotenie pacienta po ošetrení / Hand witten testimonial after tratmnet
Pred a po/ Before and afer
Exit mobile version