Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Fantastická premena!

Vyplnený dotazník po ošetrení / Hand written testimonial
Pacientka po ošetrení / After treatment

Ďakujem MUDr. Salkovi a jeho tímu za ich výborne odvedenú prácu. Moje fotografie pred a po ošetrení to povedia samé za seba. Aká fantastická premena! Ešte raz mi dovoľte vyjadriť moju vďaku.

To boli slová pacientky Rozmary po dokončení ošetrenia v Smile Clinic. Sama bola zhrozená keď sme jej ukázali fotografie pred ošetrením. Konečný výsledok a dokonalý úsmev pani Rozmary je fantastický a určite jej ubral na veku. Nový chrup jej pomohol k premene a dosiahnutiu kvalitnejšieho života, ktorý už dávno nemala.

Stav pred ošetrením – po nasadení fixného provizŕia – keramický zubný mostík / before treatment – temporary bridge – permanent ceramic bridge

Vzhľadom na jej vek prišla o väčšinu zubov a zuby, ktoré jej zostali boli vo veľmi zlom stave. Už dlhšiu dobu ju trápil tento stav a premýšľala nad náhradou chrupu pomocou zubných implantátov. Zubné implantáty poskytujú najspoľahlivejšie a trvácne riešenie pri náhrade chýbajúceho chrupu. Spĺňajú aj dôležitú funkčnú a taktiež dôležitú estetickú stránku funkcie zubov.

Pri strate zubného tkaniva je najlepšou možnosťou  komplexná rekonštrukcia celého chrupu.

Priebeh ošetrenia :

Bolo potrebné zaviesť 6 zubných implantátov v hornej čeľusti a 5 zubných implantátov v sánke.

OPG snímky pacientky pred , počas a po ošetrení / OPG x-rays before , during and after treatment

Veľkou výhodou sú okamžité zuby po zavedení zubných implantátov v Smile Clinic. Fixné provizória sa nasádzajú na zubné implantáty po ich zavedení. Dočasný mostík má titánovú konštrukciu pre maximálnu stabilitu a pevnosť.

Stav chrupu pred a po ošetrení / Condition of the teeth before and after treatment

Výsledkom bola fantastická premena a spokojná pacientka!

Exit mobile version