Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Konzultácia na diaľku v Smile Clinic

Trápia Vás pokazené zuby? Alebo premýšľate nad estetickou úpravou Vášho chrupu?

Konzultácia na diaľku v Smileclinic. Je to výhoda hlavne pre pacientov, ktorí si chcú ušetriť zdĺhavé cestovanie na konzultáciu. Ušetrí sa počet návštev na klinike.

Čo k tomu potrebujeme?

Na to aby sme pre Vás mohli vypracovať čo najefektívnejšie plán ošetrenia potrebujeme Váš OPG snímok, krátky opis toho čo Vás trápi, fotografie Vášho chrupu.

Je to veľmi jednoduché…

Nie je to nič zložité. Použiť môžete fotoaparát na Vašom mobilnom telefóne, tablete alebo bežný fotoaparát. Ak to je možné poproste niekoho aby Vás odfotil. V prípade, že sa musíte odfotiť sami, urobte to pred zrkadlom. Presvedčte sa, či je Váš chrup dostatočne viditeľný na fotografiách a hlavne konkrétne zuby s ktorými nie ste spokojný resp. potrebujete opraviť. V prípade potreby použite blesk, aby boli fotografie dostatočne svetlé. Ponúkame Vám na ukážku ako  by mali približne vyzerať fotografie, ktoré potrebujeme ku konzultácii na diaľku, a aké fotografie nie je vhodné posielať.

Prihláste sa cez kontaktný formulár na bezplatnú konzultáciu v Smileclinic a pridajte tieto fotografie do prílohy. Napíšte nám opis toho čo Vás trápi na Vašom chrupe, alebo čo by ste chceli vylepšiť. Po prijatí Vášho kontaktného formulára s fotografiami a OPG snímkom Vám do 24 hodín odošleme plán ošetrenia vypracovaný pre Vás.

Čo nájdete na pláne ošetrenia? 

Na pláne ošetrenia nájdete všetky potrebné informácie k Vášmu ošetreniu. Sú tam uvedené konkrétne ošetrenia pre Váš chrup, ceny za ošetrenie, počet návštev potrebných na klinike, informácie o klinike. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

 
 
Exit mobile version