Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Krásne zuby vďaka zubným korunkám

úsmev po ošetrení pomocou zubných koruniek
Po ošetrení

Zubné korunky, ktoré na našich zubných klinikách používame, sú vyrobené našim akreditovaným kozmetickým zubným lekárom s 10 ročnou praxou, ktorý ošetril a pomohol ku krajšiemu úsmevu tisíckam pacientov. Zubné korunky sú vyrobené v našom špecializovanom zubnom laboratóriu priamo na klinike v  Piešťanoch.

Mnoho pacientov, ktorí prichádzajú na našu zubnú kliniku, má sen o novom a krásnom úsmeve. Na Deň Žien, 8.marca 2018, sme sa prvý krát stretli s pani Želmírou. Ako pani Želmíra uviedla pri osobnej konzultácii, najviac ju trápili problémy s poškodenou zubnou sklovinou a nepekným úsmevom. MUDr. Kafka, hlavný stomatochirurg v Smile Clinic Bratislava, odporučil pani Želmíre ošetrenie pomocou zubných koruniek.

Ošetrenie pomocou EMAX zubných koruniek

Pred ošetrením

Ošetrenie, ktoré absolvovala pani Želmíra, zahŕňalo celkovo 23 zubných koruniek. Aby sme splnili požiadavku pacientky, ktorá si priala „pekné, rovné a prirodzené zuby“, predné zuby pani Želmíry sme nasadili EMAX zubné korunky – 8 zubných koruniek na vrchnú a 8 koruniek aj na spodnú čeľusť. EMAX korunky odporúčame pacientom práve na predné zuby pre ich vysokú estetickosť. Na zuboch, ktoré pri usmievaní nie je až tak vidieť, má pani Želmíra nasadené celokeramické zirkónové korunky.

Ošetrenie pomocou zubných koruniek je možné dokončiť už do dvoch až troch týždňov od prvej konzultácie. Počas konzultácie s lekárom pacientom vypracujeme plán ošetrenia. Dbáme na to, aby každý pacient procesu ošetrenia porozumel a bol s navrhovaným riešením dentálnych problémov spokojný. Pokiaľ je všetko v poriadku a pacient s postupom ošetrenia súhlasí, určíme termín na prvú časť zákroku – prípravu zubov na nové korunky.

Zuby pani Želmíry lekár zbrúsil pri lokálnej anestéze, takže pacientka nemala žiadne nepríjemné pocity počas zákroku. Po zbrúsení zubov lekár odobral odtlačky, podľa ktorých naši zubní technici v laboratóriu vyrobili pre pani Želmíru presne padnúce zubné korunky. Počas čakania na tieto trvalé zubné korunky sme pani Želmíre tak, ako každému pacientovi, zdarma poskytli dočasné zubné korunky. Po druhej časti zákroku pani Želmíra odchádzala zo Smile Clinic Bratislava s nasadenými trvanlými zubnými korunkami a teda domov na stredné Slovensko sa vrátila už s krásnym novým úsmevom.

Pokiaľ máte záujem o osobnú konzultáciu ohľadom zubných koruniek s lekárom v Smile Clinic Piešťany alebo Smile Clinic Bratislava, neváhajte nás kontaktovať.

Exit mobile version