Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Ako Smile Clinic pomáha aj zahraničným pacientom

Jedným z našich hlavných cieľov je spokojnosť našich pacientov. Niekoľko mesiacov po ukončení liečby v Smile Clinic Bratislava nás kontaktoval jeden z našich zahraničných pacientov – pán David zo South Croydonu vo Veľkej Británii. David nám napísal veľmi milý e-mail, v ktorom popisuje priebeh a zážitky z jeho ošetrenia u nás na Slovensku a my by sme sa o jeho obsah radi podelili aj s Vami:

Preklad e-mailu od pána Davida:

Smile Clinic Bratislava je profesionálna a dobre vybavená klinika s rozumnými cenami

RTG snímok pán Davida po ošetrení

,,Vďaka pravidelným návštevám môjho zubára v Londýne ešte stále mám všetky moje zuby, no celý život mám problém s hĺbkou môjho záhryzu. Výsledkom je nadmerné opotrebenie všetkých mojich stoličiek, ktoré už boli okorunkované a mnohonásobne opravované. Tomuto môjmu stavu nepomohol ani úraz prednej časti mojich ďasien. Dospel som do štádia, kedy môj zubár a konzultant, ktorý mi bol odporučený, navrhli viacero možností riešenia môjho problému.

Osobne sa mi najviac pozdávala liečba pomocou zvýšených zirkónových prírodne vyzerajúcich koruniek na mojich všetkých osem stoličiek, no za odhadovanú cenu tohto ošetrenia v Londýne by som si mohol kúpiť nové menšie auto. Preto som začal zaujímať o kvalitné a menej cenovo náročné možnosti z ďalších častí Európy. Do môjho užšieho výberu sa dostali tri zubné kliniky v troch rôznych krajinách. Môj zubár, ktorý študoval v Prahe, taktiež vybral tieto tri. Obaja sme z nich vybrali Smile Clinic Slovakia. Prečo?

1) Webstránka Smile Clinic obsahovala omnoho viac informácií o zubných lekároch a ich pracovných skúsnostiach a kvalifikácii, o dostupných možnostiach liečby a približných cenových nákladoch ako stránky iných kliník.

2) V Smile Clinic sa mnou požadovaé výkony vykonávajú denno-denne, zatiaľ čo v mojom okolí mnoho zubárov tento typ ošetrenia vykonáva len príležitostne a výška koruniek bola kameňom úrazu v predpokladanom úspechu liečby.

3) Smile Clinic je veľmi dobre vybavená klinika s 3 D röntgenovým scanerom a oboma prístrojmi na elektrochirurgiu aj laserovú chirurgiu. Môžem potvrdiť, že tieto technológie sú tu viacnásobne preferované pred tradičným skalpelom na rozdiel od zubárskych ambulancií v mojom okolí.

Posledné osobné rozhodnutie, prečo som sa rozhodol pre Smile Clinic, a konkétne pre Smile Clinic Bratislava a nie Piešťany, bolo preto, lebo mám starých priateľov žijúcich v Bratislave, ktorých som navštívil tri krát po Nežnej revolúcii, a ktorí už o Smile clinic čo-to počuli.

Všetky dôležité prípravy prebehli hladko cez e-maily, na ktoré mi bolo vždy veľmi rýchlo odpovedané. Mnoho zo zamestnancov hovorí plynule po anglicky a všetci majú dostatočne dobrú angličtinu na to, aby zvládli svoje pracovné povinnosti. Po nemecky hovorí časť zo zamestnancov. Smile Clinic mi ponúkla odvoz z letiska na kliniku alebo na miesto môjho ubytovania a takisto aj naspäť na letisko a to počas každej mojej návštevy. Smile Clinic môže pomôcť zariadiť aj ubytovanie, no ja som si zohnal ubytovanie sám cez mojich známych.

Každá návšteva by sa dala stihnúť počas jedného dňa, ak vás tlačí čas, no ja som ostal v Bratislave dlhší čas, aby som strávil čas s priateľmi a pozrel si, ako sa mesto za tie roky zmenilo. Centrum mesta je malé, no jednoznačne stojí za návštevu. Mnoho z obyvateľov pod 40 rokov má angličtinu ako druhý jazyk zatiaľ čo starší občania hovoria nemecky alebo rusky. S cestovaním po meste nebudete mať žiadne problémy.

Absolvoval som tri návštevy na klinike medzi novembrom 2017 a marcom 2018. Každé ošetrenie bolo profesionálne a ohľaduplné a to aj počas mojej druhej návštevy, kedy sa robila hlavná časť výkonu a absolvoval som niekoľko hodín v zubárskom kresle. Prestávky v ošetrení boli samozrejmosťou a boli vtedy, keď som potreboval. Mimo malého problému s časom konzultácie počas mojej prvej návštevy išlo všetko hladko.

Môj zubár v Londýne a jeho nástupca, ktorý prebral jeho prax, sú veľmi potešení z výsledkov ošetrenia, ktoré doslova eliminovalo následky úrazu ďasien z estetickej a dlhotrvajúcej stránky. Konečná suma za ošetrenia bola makrantne nižšia ako približná cena ošetrenia v Londýne a to dokonca vrátanie leteniek mimo sezóny a ceny hotela. Som veľmi šťastný a Smile Clinic by som rád odporučil ostatným a určite zvážim ich služby aj na iné väčšie ošetrenia, ktoré môj chrup možno bude potrebovať v budúcnosti.“

David

KONTAKTUJTE NÁS  pre viac informácií o našej klinike a našich službách.

Originál e-mailu od pána Davida nájdete TU

Exit mobile version