Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Takto môžu zubné korunky zmeniť aj Váš úsmev

oxana hollywood smile

oxana hollywood smile

zuby pani Oxany pred ošetrením
zuby pani Oxany pred ošetrením

Vedeli ste, že naši zubári Vám vedia pomôcť nielen vtedy, ak Vám chýba jeden alebo viac zubov, ale takisto aj vtedy, ak máte zuby zdravé ale nie ste spokojný s ich tvarom, veľkosťou či farbou?

Pani Oxana (46 rokov) nebola spokojná s výzorom jej zubov – boli malé a zažltnuté.  Zuby však mala zdavé, jej zubár sa o ne dobre staral. Našou prácou bolo pomôcť pani Oxane získať krásny Hollywoodsky úsmev.

Pacientka prišla prvý krát na do Smile Clinic Bratislava v júli 2018. Počas konzultácie sme spravili OPG snímok a MUDR. Martin Kafka, náš bratislavský chirurg, pripravil pre Oxanu plán ošetrenia pozostávajúci z 14 E-max zubných koruniek na jej vrchné zuby a 14 E-max zubných koruniek na jej spodné zuby.

Oxanin nový Hollywoodsky úsmev

Celokeramické zubné korunky E-MAX sú ten najlepší spôsob, ako získať Hollywoodsky úsmev už za 2 týždne!

Pani Oxana si rezervovala termín prvej časti ošetrenia na druhú polovicu septembra. Lekár potreboval približne 4 hodiny, aby zbúsil pacientkine zuby. Pre pacienta je toto dlhá doba, preto počas dlhšieho ošetrenia robíme prestávky, aby si pacient mohol odpočinúť. Po zbrúsení zubov sa pacientke vzali odtlačky nového tvaru zubov. Vďaka týmto odtlačkom môžu naši zubní technici v našom vlastnom laboratóriu Piešťanoch vyrobiť presne padnúce korunky pre každého pacienta. Na zbrúsené zuby dostane každý pacient dočasné korunky. Vďaka týmto provizórnym korunkám môže pacient rozprávať a usmievať sa bez akýchkoľvek problémov, pacient však musí byť opatrný pri žuvaní  tvrdšej stravy.

Za 25 dní sa Oxana na našu zubnú kliniku vrátila, aby sme jej nasadili jej trvalé celokeramické korunky. Teraz už pacientka má krásny a žiarivý Hollywoodsky úsmev vďaka 28 E-max korunkám (farba koruniek: A1).

Budeme radi, ak nás budete kontakovať a dohodnete si u nás termín osobnej konzultácie.

Exit mobile version