Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Milujem môj nový úsmev!

Veľmi profesionálna a perfektná práca! Bolo o mňa naozaj dobre postarané a milujem môj nový úsmev!

Chceme, aby sa naši pacienti cítili príjemne na klinike a nemali strach z ošetrenia. Preto je o nich dobre postarané a ku každému pacientovi pristupujeme individuálne podľa ich potrieb a pocitov z ošetrenia.

Pacientka Janka sa objednala na konzultáciu vo veci rekonštrukcie chrupu v Smile Clinic. Bolo potrebné extrahovať všetky zuby v hornej čeľusti pretože chrup už nebolo možné zachrániť. V sánke bola potrebná čiastočná rekonštrukcia chrupu. Najlepším riešením boli zubné implantáty a fixný mostík na zubných implantátoch.

Na OPG snímke je znázornený počiatčný stav – pred ošetrením a náhrada celého zuboradia vo vrchnej čeľusti a sánke pomocou šiestich zubných implantátov. Zostatkový chrup v spodnej čeľusti sa ponechal z dôvodu vyhovujúceho stavu.

OPG Snímok pred ošetrením a po zavedení zubných implantátov a nasadení provizórnych implantátových koruniek / X-ray before treatment and after placing dental implants with temporary crowns fitted
Konečný výsledok po ošetrení / Final result after treatment

Pevnosť, spoľahlivosť a vysoký estetický a prirodzený výsledok.

Zubné implantáty poskytujú spoľahlivú náhradu nevyhovujúceho alebo chýbajúceho chrupu. Zubným implantátom je možné nahradiť jeden chýbajúci zub alebo aj kompletne celý chrup. Zubné implantáty po zahojení môžeme používať ako naše vlastné zuby. Aj esteticky pôsobia veľmi prirodzene.

Všetky zubné implantáty u pani Jany boli zavedené naraz a ihneď po ich zavedení sa nasadili dočasné zubné korunky. Úspešné zahojenie zubných implantátov si vyžaduje opatrné konzumovanie mäkkej stravy počas doby hojenia ktorá trvá 2 – 3 mesiace. Taktiež sa vyžaduje špeciálna hygiena ústnej dutiny. Po úspešnom zahojení zubných implantátov sa pristupuje k poslednej fáze ošetrenia. Po sňatí provizórii sa vyhotovila odtlačky zahojených implantátov. Nasledovalo už len nasadenie hotových mostíkov na zahojené implantáty a máte znova kompletný a funkčný chrup.

Napísala pacientka po ošetrení / Hand witten testimonial after treatment
Exit mobile version