Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Prvý krát som sa nebál ísť k zubárovi!

Krásny úsmev po ošetrení / Beautiful smile after treatment

,,Myslím, že som konečne našiel servis, aký som si predstavoval. Príjemné prostredie, pohotový personál. Prvý krát som sa nebál ísť k zubárovi. O výsledku Vašej práce som nepochyboval a výsledok môj je viac ako uspokojivý. Prajem Vám veľa spokojných zákazníkov a nech Vám to dlho vydrží. Ďakujem ešte raz veľmi pekne.“

Pacient mal vyberateľnú protézu vo vrchnej čeľusti. V sánke mu zostali len predné zuby a preto prijímanie potravy mu spôsobovalo problémy.

Bola potrebná rekonštrukcia celej vrchnej a aj spodnej čeľuste.

Na pláne ošetrenia pacienta bolo 6 zubných implantátov hore a 6 zubných implantátov v dolnej čeľusti. Na obnovenie žuvacej a estetickej funkcie chrupu boli potrebné 2 12-členné fixné mostíky.

Najskôr sme implantovali spodnú čeľusť a až po zahojení spodných implantátov sme pokračovali v implantácii do vrchnej čeľuste. Po každom zákroku sa pacientovi indikujú antibiotiká a odporúčajú sa lieky proti bolesti po dobu 2-3 dní.

Pacientovi sa po implantácii vyrobí provizórny zubný mostík, ktorý je nasadený po dobu hojenia a je fixný.

Po troch mesiacoch od implantácie sa pacient objednal na odtlačky zahojených zubných implantátov. V zubnom laboratóriu technici vyrobili mostík, ktorý sa pacientovi nasadil fixne na zubné implantáty. Pacient odteraz funguje ako s prirodzenými zubami.

OPG snímok pred a po ošetrení / OPG x – ray before and after treatmnet
Napísal pacient po ošetrení / Hand written testimonial after treatment
Fotografia po ošetrení / Photo after treatment
Exit mobile version