Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Rekonštrukcia môjho chrupu bola výnimočná

Finálna fotografia po ošetrení / Final photograph after treatment
Slová na záver ošetrenia / Hand written testimonial after treatment

Ďakujem všetkým v Smile Clinic Piešťany. Rekonštrukcia môjho chrupu počas troch návštev bola výnimočná. Môj výzor bol zmenený vďaka môjmu novému úsmevu. Všetci zamestnanci boli veľmi profesionálni slušní a láskaví. Veľmi si to cením a odporučím všetkým túto zubnú kliniku.

Takto nás ohodnotil náš pacient Chris po ošetrení na našej klinike a sme radi že bol spokojný. Profesionálny prístup a spokojnosť pacienta je našou prioritou.

Bola potrebná komplexná rekonštrukcia celej vrchnej čeľuste a molárov v sánke.

Náhrada stratených zubov pomocou zubných implantátov v troch krokoch:

  1.  návšteva: zavedenie zubných implantátov – pri tejto návšteve sa aj extrahuje chrup, dostavba kosti a zavedú sa zubné impalntáty, na zavedené zubné implantáty sa nasadí dočasný fixný mostík alebo dočasné korunky
  2.  návšteva: zhotovenie odtlačkov zahojených zubných impalntátov
  3.  návšteva: nasadenie trvalých implantátových koruniek

Hojenie zubných implantátov zvyčajne trvá 2-3 mesiace. Počas tejto doby má pacient na zavedených zubných implantátoch nasadený titánom spevnený mostík. Je to dôležitá súčasť hojenia. Tento mostík sa počas doby hojenia nesmie používať na hryzenie tvrdých potravín. Je dôležité, aby počas tejto doby pacient nezaťažoval zubné implantáty hryzením.

V zubnom laboratóriu sa vyrobia implantátové korunky, alebo mostíky ktoré sa nasadia na zubné implantáty fixne. Preto poskytujú plnohodnotnú a spoľahlivú náhradu strateného chrupu.

OPG snímky pred a po ošetrení / OPG x-ray before and after treatment
Fotografia pred ošetrením, s nasadeným dočasným mostíkom a po ošetrení Photo before treatment, with temporary bridge, after fitting final dental crowns
Exit mobile version