Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Ako ma zmenil môj nový chrup

Celkovú rekonštrukciu si vyžadoval aj stav chrupu nášho pacienta Pavla. Hornú čeľusť bolo potrebné komplexne zrekonštruovať.

Pacient Pavol po nasadení trvalého mostíka / Paul after fitting the permanent bridge

Komplexná rekonštrukcia čeľuste je proces, ktorý si vyžaduje okrem kontrol približne 3 návštevy na klinike.

Pri konzultácii implantológ určí plán ošetrenia a cenovú kalkuláciu. Pacientovi vysvetlíme celý postup ošetrenia. V prípade pacienta Pavla implantológ navrhol extrakciu všetkých zostatkových zubov vo vrchnej čeľusti, 6 zubných implantátov a dostavbu kosti. Zavedenie zubných implantátov sa vykonalo v lokálnej anestéze a hneď po zavedení zubných implantátov sa pacientovi nasadil dočasný, titánovou konštrukciou spevnený mostík.

Vo fáze hojenia zubných implantátov počas 2 – 3 mesiacov nesmie pacient preťažovať zubné implantáty hryzením tvrdých potravín. Je to dôležité, aby sa zubné implantáty zahojili bez komplikácií.

Fotografia pred a po ošetrení / Photograph before and after treatment

Po zahojení zubných implantátov sa pacient objednal na zhotovenie odtlačkov. Pri poslednej návšteve sa pacientovi nasadil fixne implantátový mostík.

Pavol sa veľmi zmenil po dokončení ošetrenia a s radosťou používa svoje nové dokonalé zuby.

Fotografie pred ošetrením, s nasadeným dočasným mostíkom a po ošetrení / Photographs before treatment, with temporary bridge and after fitting the final bridge
Snímky pred a po ošetrení / X- rays before and after
Exit mobile version