Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Keď nové zuby zmenia život …

Žiarivo biely úsmev po finálnom nasadení zubných mostíkov

Žiarivo biely a zdravý úsmev je všeobecne pokladaný za synonymum krásy a zdravia. Faktom je, že ak sme my sami s našimi zubami spokojní, pôsobíme na ľudí v okolí príjemnejším dojmom, vysielame svojim úsmevom pozitívnu energiu a mnohokrát pôsobíme ako inšpirácia pre tých, ktorých už nejaký čas trápia zubné problémy.

Zuby totiž prispievajú nie len k estetike našej tváre, ale taktiež nám slúžia pri prijímaní stravy a zohrávajú úlohu pri našom hlasovom prejave.

Cítim sa ako znovu zrodený. Môj žiarivo biely úsmev ma núti usmievať sa celý deň.

Takto komentoval svoj nový úsmev jeden z našich pacientov, ktorý sa rozhodol pre „smile makeover“ a ktorého príbeh Vám prinášame spolu s fotografiami a postupom jeho ošetrenia.

Keďže mal pacient značne narušenú žuvaciu funkciu chrupu, vyriešiť tento problém bolo prioritné. Pri osobnej konzultácii s pacientom, implantológ MUDr. Marek Salka navrhol plán ošetrenia pre 6 zubných implantátov spolu s 14-členným zubným mostíkom ako do vrchnej, tak aj do spodnej čeľuste.

Pacient súhlasil s jeho plánom ošetrenia a následne si zarezervoval termín na zákrok v Smile Clinic v Piešťanoch cez emailovú komunikáciu. Ošetrenie bolo rozdelené na dve sedenia, pričom, v prvom sedení MUDr. Salka implantoval zubné implantáty do vrchnej čeľuste a implantácia do dolnej čeľuste prebehla už v nasledujúci deň.

Pri celkových rekonštrukciách chrupu, kedy nahrádzame celú čeľusť, v Smile Clinic poskytujeme pacientom dočasný zubný mostík hneď po implantácii, čiže sa nemusia obávať obdobia bez zubov a môžu bežne fungovať. Dočasná zubná náhrada je fixne nasadená na zavedené zubné implantáty a slúži pacientovi počas celej doby hojenia implantátov.

Po implantácii nasleduje obdobie hojenia zubných implantátov, ktoré zvyčajne trvá 2-3 mesiace od zavedenia zubných implantátov.

Po dobe hojenia zubných implantátov nasleduje fáza ošetrenia, kedy sa pacient rozhodne pre odtieň svojich zubných koruniek. Farebná škála odtieňov zubných koruniek sa pohybuje od prirodzených až po žiarivo biele. V tomto prípade sa náš pacient rozhodol pre žiarivo bielu farbu nových zubných koruniek.

Veď keď už mám nové zuby, tak nech si to aj všetci všimnú.

Ak aj vás trápi stav vášho chrupu a chceli by ste zmeniť kvalitu svojho života, nechajte to na tím expertov v Smile Clinic.

Objednajte sa na bezplatnú konzultáciu v Smile Clinic Piešťany alebo Bratislava.

Budeme sa tešiť na vašu návštevu na klinike.

Exit mobile version