Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Nový úsmev za pár týždňov

A to vďaka celokeramickým zubným korunkám

Všetky naše zubné korunky sú vyrobené našim akreditovaným kozmetickým zubným lekárom s 11 ročnou praxou, ktorý ošetril a pomohol ku krajšiemu úsmevu už tisíckam pacientov. Zubné korunky sú vyrobené v našom špecializovanom zubnom laboratóriu priamo na klinike v  Piešťanoch.

Mnoho pacientov prichádzajúcich na našu zubnú kliniku má sen o novom a krásnom úsmeve. Pani Želmíru najviac trápili problémy s poškodenou zubnou sklovinou a nepekným úsmevom. MUDr. Kafka, hlavný stomatochirurg v Smile Clinic Bratislava, pani Želmíre odporúčil ošetrenie pomocou zubných koruniek.

fotografia zubov PO OŠETRENÍ
pacientka PRED OŠETRENÍM

Ošetrenie pani Želmíry zahŕňalo celkovo 23 zubných koruniek. Aby sme splnili požiadavku pacientky, ktorá si priala „pekné, rovné a prirodzené zuby“, na predné zuby pani Želmíry sme nasadili EMAX zubné korunky – 8 zubných koruniek na vrchnú a 8 koruniek aj na spodnú čeľusť. EMAX korunky odporúčame pacientom práve na predné zuby pre ich vysokú estetiku. Na zuboch, ktoré pri usmievaní nie je až tak vidieť, má pani Želmíra nasadené celokeramické zirkónové korunky.

Ošetrenie pomocou zubných koruniek je možné dokončiť už do dvoch až troch týždňov od prvého ošetrenia – od zbrúsenia zúbkov, čím zuby pripravíme na nasadenie zubných koruniek.

Zuby pani Želmíry lekár zbrúsil v lokálnej anestéze, takže pacientka počas zákroku nemala žiadne nepríjemné pocity. Po zbrúsení zubov lekár odobral odtlačky, podľa ktorých naši zubní technici v laboratóriu vyrobili pre pani Želmíru presne padnúce zubné korunky. Počas čakania na tieto trvalé zubné korunky sme pani Želmíre, tak, ako každému pacientovi, zdarma poskytli dočasné zubné korunky. Po druhej časti zákroku pani Želmíra odchádzala zo Smile Clinic Bratislava s nasadenými trvanlými zubnými korunkami a teda domov na stredné Slovensko sa vrátila už s krásnym novým úsmevom.

Pokiaľ máte záujem o osobnú konzultáciu ohľadom zubných koruniek s lekárom v Smile Clinic Piešťany alebo Smile Clinic Bratislava, neváhajte nás kontaktovať.

Exit mobile version