Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Usmejte sa od ucha k uchu!

Aj Vy by ste chceli mať taký krásny úsmev ako má Andrea? Stačí k tomu niekoľko bezbolestných návštev u nás a krásny úsmev si môžete užívať ako pani Andrea!

Ako ošetrenie prebiehalo?

Počas nezáväznej a bezplatnej vstupnej konzultácie (viac o konzultácii TU ) sme pre Andreu vypracovali odporúčaný plán ošetrenia, s ktorým pacientka súhlasila a hneď po konzultácii si rezervovala termín na prvú časť ošetrenia.

Po zavedení lokálnej anestézie implantológ zaviedol 3 zubné implantáty – na miesta zubov č. 15, č. 34 a č. 43; pričom pri zube č. 15 (hore vpravo) počas operácie vykonal menšiu gingivoplastiku. Na už zavedené implantáty lekár nasadil dočasné zubné korunky, ktoré chránia implantáty počas doby hojenia. Pacientka prišla týždeň po operácii na kontrolu, implantáty sa hojili dobre.

Nový chrup pacientky

O necelé tri mesiace od implantácie prišla pacientka na kliniku opäť. Zbrúsili sme jej predné horné aj dolné zuby a pripravili ich tak na nasadenie keramických koruniek E-max. Po zbrúsení sme pacientke poskytli dočasné korunky, aby mohla počas čakania na finálne keramické zúbky rozprávať bez problémov. Následne sme odobrali odtlačky, ktoré naši zubní technici v laboratóriu spracovali a vďaka nim pripravili pre Andreu krásne a dokonalo padnúce nové zúbky.

O 20 dní boli finálne implantátové aj keramické koruny pripravené na nasadenie. Teraz sa Andrea teší z 3 nových implantátov a 18 Emax celokeramických zubných koruniek.

Posúďte sami, ako Andejke nové zúbky pristanú!

Pokiaľ ste sa rozhodli spraviť prvý krok k novému úsmevu, budeme radi, ak nás budete kontaktovať pomocou TOHTO KONTAKTNÉHO FORMULÁRU a dohodnite si termín bezplatnej a nezáväznej konzultácie s jedným z našich špičkových lekárov.

Exit mobile version