Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Opäť sa môžem sebavedomo usmievať!

Lawrence je šťastný PO ABSOLVOVANÍ ošetrenia v Smile Clinic
Lawrence je šťastný PO ABSOLVOVANÍ ošetrenia v Smile Clinic

Pokiaľ trpíte zlou kvalitou zubov a chceli by ste sa opäť sebavedomo usmievať, radi Vám k novému, krásnemu a zdravému úsmevu pomôžeme. Pán Lawrence z Veľkej Británie sa chcel hrdo usmievať na svadbe svojej dcéry. Jeho vrchné zuby však boli vo veľmi zlom stave, preto Dr. Marek Salka pripravil pacientovi plán liečby pozostávajúci z jedenástich extrakcií, augmentáciu a dostavby kosti a 6 zubných implantátov, na ktoré sa nasadí fixný keramický mostík zo štrnástich zubných koruniek.

Pacientov OPG snímok PRED OŠETRENÍM (vrchný obrázok) a PO OŠETRENÍ (spodný obrázok)

Pozrite si úsmev pána Lawrenca na obrázkoch nižšie.

Ako môžete vidieť aj na priložených röntgenových snímkoch, pacient má v hornej čeľusti zavedených 6 zubných implantátov. Na implantátoch je nasadený fixný 14-členný keramický mostík.

Výsledok je skvelý! Presvedčte sa sami. Prinášame Vám voľný preklad recenzie, ktorú nám Lawrence po ošetrení napísal. Ručne písaný originál nájdete na fotografiách nižšie.

PRED OŠETRENÍM
PO OŠETRENÍ

„Keď som sem prišiel, mal som obavy a bol som neistý. Je toto to správne miesto? Je v poriadku absolvovať ošetrenie mimo domova?

Môžem však povedať, že kvalita stomatológie a level služieb v Smile Clinic sú absolútne neprekonateľné. Moje prvé ošetrenie na zubnej klinike trvalo 5 hodín. Vytrhli mi zuby, vykonali dostavbu kosti a sinus lift a dostal som dočasné zubné náhrady, ktoré mi vydržali do mojej poslednej návštevy, čo  bolo šesť mesiacov po zákroku. Teraz na môj úsmev dostávam veľmi veľa komplimentov a pochvál a mimo miernej citlivosti počas prvých niekoľkých týždňov som nemal žiadne problémy. Personál každú otázku zodpovedal veľmi rýchlo a profesionálne. Sú to jedni z najmilších ľudí, akých by ste mohli stretnúť.

Po ošetrení môžem absolvovať kontrolu doma vo Veľkej Británii alebo môžem prísť raz za rok na kontrolu do Piešťan. Veľmi sa teším na každoročné návštevy!

Dnes mi nasadili nové zuby a moja dcéra sa cez víkend vydáva. Opäť sa môžem sebavedomo usmievať!

Ešte raz vám všetkým ďakujem!

Lawrence

PS: žiadne skryté poplatky!!“

Vlastnoručne písaná recenzia pacienta po absolvovaní ošetrenia v anglickom jazyku
Exit mobile version