Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Získať nový a krásny úsmev nikdy nebolo jednoduchšie!

Pacientka Lisa PO OŠETRENÍ

Pacientka Lisa PO OŠETRENÍ

Nový úsmev pacientky Lisy
Nové zuby pacientky Lisy

     Jedným z našich posledných pacientov je pacientka Lisa z Veľkej Británie. V priebehu posledných mesiacov podstúpila ošetrenie v našej zubnej ambulancii v Piešťanoch.  

Pacientka podstúpila All on 5 procedúru, teda výmenu celého zubného oblúka. Ako môžete vidieť na röntgenových snímkoch, pacientka má 5 zubných implantátov v spodnej a 5 zubných implantátov vo vrchnej čeľusti. Na týchto implantátoch je nasadený fixný 14-členný keramický mostík. 

Teraz je Lisa vďačná za jej nové a krásne keramické zuby. Ako sama hovorí, rozhodnutie podstúpiť liečbu na Slovensku, konkrétne v Smile Clinic Piešťany, bolo jedným z najlepších rozhodnutí, ktoré spravila.

OPG snímok pacientky PRED OŠETRENÍM
OPG snímok pacientky PO OŠETRENÍ

Je čas na zmenu!

Našim pacientom vždy pripravíme osobný plán ošetrenia podľa našich odporúčaní a skúseností. Pri zostavovaní plánov ošetrenia pristupujeme ku každému pacientovi individuálne a snažíme sa do plánu zahrnúť všetky jeho požiadavky.

Pacientka Lisa pred zákrokom
Pacientka Lisa po zákroku

Najbežnejším spôsobom náhrady zubov v bezzubej čeľusti je tzv. All on 4 ošetrenie. Zubný lekár – Implantológ obvykle implantuje do sánky 4-6 zubných implantátov, na ktoré sa nasádza fixný (nesnímateľný) 12 až 14 – členný keramický mostík. Väčší počet implantátov odporúčame na lepšiu stabilitu mostíka v prípade ak je kosť oslabená z dôvodu poškodenia zápalom.

Pacientke Lise sa v prvej časti ošetrenia extrahovali jej vlastné zuby a korene zubov, ktoré ešte v ústach ostali. Hneď po extrakcii lekár MUDr. Marek Salka zaviedol zubné implantáty. Na implantáty lekár nasadil dočasné zubné korunky, takže pacientka mohla ihneď po ošetrení odísť domov a pokračovať v každodenných aktivitách.  Po cca troch mesiacoch od implantácie, keď sa implantáty úplne zrástli s kosťou, prišla Lisa na Slovensko opäť. Odobrali sme odtlačky, vďaka ktorým zubní technici mohli vyrobiť pre Lisu jej trvalé keramické mostíky. Mostíky boli pripravené o 11 pracovných dní, kedy sa pacientke aj nasadili.

Pred ošetrením na zubnej klinike Smile Clinic je potrebné absolvovať osobnú konzultáciu s lekárom, ktorý navrhne najvhodnejšie ošetrenie pre každého pacienta. Konzultácia je nezáväzná a bezplatná. Uhrádza sa len OPG snímok. V prípade, že máte záujem o termín konzultácie, prosím, kontaktujte nás telefonicky alebo e-mailom na recepcia@smileclinic.sk. Nezabudnite uviesť, či máte záujem o Smile Clinic Bratislava alebo Smile Clinic Piešťany. Tešíme sa na Vás 🙂

Exit mobile version