Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Zmenili ste mi život a za to Vám veľmi, veľmi ďakujem!

Nový úsmev pána Ladislava
Nový úsmev pána Ladislava

Pán Ladislav nás navštívil koncom marca 2017, len niekoľko dní po jeho 50. tych narodeninách. V tom čase žil a pracoval v Nemecku. Jeho prianím bolo vytrhnúť všetky zvyšné zuby a podstúpiť rekonštrukciu chrupu, aby získal krásny a prirodzene vyzerajúci úsmev. Počas osobnej konzultácie (ktorú poskytujeme pacientom zdarma) lekár, MUDr. Marek Salka, navrhol ošetrenie All on 6, teda zavedenie 6 zubných implantátov do každej čeľuste, na ktoré sa neskôr nasadí fixný celokeramický mostík.

Nové zuby pána Ladislava

Ladislav sa rozhodol pre ošetrenie v celkovej anestéze. Pokiaľ si pacient želá absolvovať zákrok počas spánku, samotnému zákroku predchádzajú predoperačné vyšetrenia. Tieto vyšetrenia spravidla robí praktický lekár alebo internista.

Keď k nám pacient v septembri prišiel na zákrok, skúsený anesteziológ ho s asistenciou anesteziologickej sestry  uspal a sledoval jeho vitálne funkcie počas celej operácie. Predtým, ako implantológ mohol zaviesť do čeľuste implantáty, musel extrahovať 7 ostávajúcich zubov a koreňov zubov a takisto aj vykonať dostavbu kosti čeľuste, aby bola kosť dostatočne pevná a udržala implantáty. Potom mohol začať so zavádzaním implantátov – pacientovi bolo zavedených šesť implantátov do dolnej čeľuste a 6 implantátov do hornej čeľuste.

OPG snímok čeľuste pacienta PRED OŠETRENÍM
POČAS OŠETRENIA
PO OŠETRENÍ

Tak, ako každý náš pacient, tak aj Ladislav dostal dočasné fixné zubné náhrady, takzvané provizóriá. Pacienti s nasadenými provizóriami sú schopní pokračovať v každodennom živote bez väčších obmedzení.

Pán Ladislav prišiel na našu kliniku ešte dva krát. Na druhej návšteve sme pacientovi odstránili provizóriá a urobili sme pacientovi odtlačky ďasna a implantátov. Odtlačky boli odoslané do nášho špecializovaného zubného laboratória, v ktorom naši zubní technici vyrábajú všetky zubné náhrady – jednotlivé korunky a mostíky ako aj implantátové korunky.

Počas poslednej návštevy v našej zubnej ambulancii sme pánovi Ladislavovi nasadili jeho trvalé celokeramické mostíky. Tieto 14-členné mostíky sú fixne nasadené na vyššie spomínané zubné implantáty.

Ladislav nám zanechal tento komentár:  On his final visit we fit his final bridge to both his jaws. These fixed bridges are sitting on 6 dental implants. Ladislav left our clinic with wide smile and he left us this pleasant testimonial:

Vlastnoručne písaná recenzia od pacienta po dokončení liečby:

Vlastnoručne napísaná recenzia od pacienta po absolvovaní ošetrenia v Smile Clinic Piešťany

Vážený pán doktor Salka! Vážený team!

Neviem, ako mám vyjadriť vďaku. Som dojatý a obdivujem fenomenálnu prácu pána doktora a celého fantastického teamu.

Ďakujem vám veľmi a prajem veľa úspechov vám a vašim rodinám.

Zmenili ste mi život a za to vám veľmi, veľmi ďakujem.

S pozdravom

Ladislav

V prípade, že máte záujem o takúto liečbu, neváhajte a kontaktujte nás prostredníctvom kontaktného formuláru.

Získať zdravý a krásny úsmev nikdy nebolo jednoduchšie!

Exit mobile version