Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Snívate o snehobielom úsmeve? Vieme Vám pomôcť!

Nezáleží na tom, či potrebujete úplnú rekonštrukciu chrupu zubnými implantátmi, ošetrenie koreňového kanálika, zubné výplne alebo zubné korunky, v Smile Clinic Vám pomôžeme dosiahnuť úsmev, ktorý ste vždy chceli. A to všetko bez bolesti pri zubnom ošetrení. Priznajme si – nikto nechodí rád k zubárovi. Ale ak môžete zažiť bezbolestnú stomatológiu so zárukou na ošetrenie, nie je nad čím váhať!

Snehobiele zúbky môžete mať aj vy

Prišiel k nám mladý Patrik s nádejou, že zubné korunky mu pomôžu dosiahnuť žiarivý úsmev. Počas bezplatnej úvodnej konzultácie pripravil náš zubný lekár Dr. Martin Kafka pre Patrika liečebný plán. Dva z Patrikových spodných zubov bolo potrebné vytiahnuť a nahradiť zubnými implantátmi. Dva horné zuby potrebovali ošetrenie koreňového kanálika. Rešpektovali sme Patrikove prianie a lekár zahrnul do Patrikovho liečebnému plánu aj 17 keramických koruniek.

Ošetrenie začalo bezbolestnými extrakciami vďaka silnej lokálnej anestéze. Následne lekár úspešne zaviedol 2 zubné implantáty. V Patrikovom prípade potrebovali zubné implantáty 4 mesiace na úplné zahojenie. Na obdobie hojenia sme mu poskytli dočasné liečebné nadstavby a dočasné zubné korunky. Vďaka nim po zákroku v ústach pacienta nezostanú žiadne medzery a nikto neuvidí, že pacient podstupuje zubné ošetrenie.

Pri ďalšej návšteve sme vykonali ošetrenie koreňových kanálikov na dvoch zuboch. Hneď potom lekár začal brúsiť Patrikove zuby, aby ich pripravili na zubné korunky. Najprv zbrúsil horných 10 zubov a pokračoval so 7 prednými dolnými zubami. Akonáhle boli zúbky zbúsené, lekár vzal odtlačky a nasadil dočasné zubné koruny, takže pacient bol schopný bez problémov rozprávať a jesť bez väčších obmedzení. Tieto dočasné koruny sa poskytujú každému pacientovi bezplatne.

Patrikove nové zuby boli hotové za tri týždne. Teraz vyzerá úžasne! Určite súhlasíte s tým, že zubné korunky môžu splniť sny o krásnom úsmeve. Ak máte aj vy problémy so zubami alebo si želáte znovu sa s radosťou usmiať, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom TOHTO FORMULÁRA.

Exit mobile version