Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Ošetrenie bolo rýchle a efektívne

Personál veľmi ochotný a nápomocný. Ošetrenie bolo rýchle a efektívne. Aj 

Konečný výsledok po ošetrení / Final result after treatment

ošetrenie koreňových kanálikov bolo po podaní lokálnej anestézy bezbolestné. Úsmev je prirodzený, aj keď som očakávala korunky svetlejšie, ale v konečnom dôsledku takto sú prirodzenejšie ako mi bolo vysvetlené pánom doktorom Robertom Mikulášom. Ďakujem za výbornú prácu a priateľský prístup sestričiek a recepčného personálu.

Silvia

Pani Silvia mala problémy so zubami vo vrchnej čeľusti. Bola potrebná výmena mostíka v ľavo hore, náhrada jedného molára pomocou zubného implantátu na pravej strane a úprava ostatných zubov pomocou keramických zubných koruniek.

Celé ošetrenie sa začalo zavedením naplánovaných zubných implantátov. V ľavo hore namiesto pôvodného mostíka sa zaviedli dva zubné implantáty, ktoré vytvorili mostík pre náhradu troch zubov. Po zahojení zubných implantátov sa pacientka objednala na zhotovenie odtlačkov zahojených zubných implantátov a na prípravu zubov určených na zubné korunky.

Zubné aj implantátové korunky sa vyrobili v zubnom laboratóriu a nasadili sa pri jednom sedení. Celý proces liečby od prvého zavedenia zubných implantátov až po nasadenie všetkých koruniek trvalo asi 3 mesiace.

OPG snímoka pred ošetrením / OPG X ray before treatment
Before treatment / Pred ošetrením
OPG snímka po ošetrení / X ray after treatment
Exit mobile version