Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Po rokoch mám opäť krásne zdravé zuby

Na klinike som sa stretla s veľmi príjemným a ústretovým personálom, veľmi príjemné prostredie. S prácou celého tímu som spokojná ako aj s výsledkom ich práce. Je úžasné keď po rokoch máte opäť krásne zdravé zuby. A všetky!

Po finálnom nasadení mostíkov / After final fitting

Určite budem kliniku ďalej odporúčať!

Na Smile Clinic sa obrátila aj Vladimíra. Je to mlada žena, ktorá pred časom prišla skoro o všetky zuby. Musela nosiť vyberaciu protézu, čo nebolo veľmi príjemné. Potrebovala dlhodobé a spoľahlivé riešenie svojej situácie.

Pri konzultácii lekár navrhol náhradu spodnej aj vrchnej čeľuste pomocou zubných implantátov a fixných mostíkov. Bolo potrebných po 6 zubných implantátov v hornej a aj v dolnej čeľusti.

Celé ošetrenie bolo realizované v štyroch návštevách. Pri prvej návšteva sa extrahovali zuby vo vrchnej čeľusti a  zaviedli zubné zubné implantáty. O pár dní neskôr sa pokračovalo s druhou čeľusťou. Hneď po zavedení zubných implantátov sa pacientke nasadili na zavedené zubné implantáty dočasné titánom vystužené fixné mostíky. Tieto dočasné mostíky mala nasadené počas celej doby hojenia zubných implantátov.

Fáza hojenia zubných implantátov trvala asi 3 mesiace. Nasledovalo zhotovenie odtlačkov zahojených zubných implantátov. Pri tejto návšteve si pacient vyberie odtieň a tvar svojich budúcich koruniek. Po výrobe trvalých keramických mostíkov v zubnom laboratóriu sa pacientka vrátila na finálne nasadenie.

Proces ošetrenia si môžete pozrieť aj v OPG snímkoch.

Exit mobile version