Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Pekný úsmev

pekné zuby

Nielen pekná postava a krásne vlasy, ale najmä zdravý pekný úsmev je dôležitou súčasťou nášho výzoru. Náš chrup – naša vizitka o nás prezradí, ako sa o seba staráme a ako nám záleží nielen na našej vizáži, ale hlavne na našom zdraví. Nakoniec, pekný chrup nás robí príťažlivejšími ako pre iných, tak i pre nás samých.

Kompletný a pekný úsmev zvyšuje naše sebavedomie, zlepšuje artikuláciu, celkový zdravotný stav a predovšetkým náš výzor. V neposlednom rade však treba spomenúť, že ľudia so zdravým chrupom a pekným úsmevom sú všeobecne v živote úspešnejší a populárnejší.

 

 Aké sú možnosti estetickej úpravy chrupu?

Na estetickú úpravu chrupu výborne slúžia zubné korunky alebo zubné fazety. Ak vás trápi, neestetický tvar zubov, medzery medzi zubami, opakované opravy zubov, nepekné zafarbenie alebo krivé postavenie zubov. Na dosiahnutie toho najlepšieho estetického výsledku pomocou zubných koruniek a zubných faziet odporúčame 4-8 zubných koruniek alebo zubných faziet. Najlepším spôsobom ako určiť počet potrebných koruniek alebo faziet je pri pohľade do zrkadla zrátať počet zubov viditeľných pri úsmeve.

Dentálna hygiena nadovšetko!

Na udržanie pekného a zdravého úsmevu je veľmi dôležité dodržiavať správnu hygienu a každých 6 mesiacov navštevovať dentálnu hygienu. Dôkladné a profesionálne čistenie chrupu odstráni zubný kameň, povlaky a usadenú pigmentáciu. Používajú sa manuálne alebo rotačné prístroje, ultrazvuk a Air Flow. Vinníkmi zažltnutého a zašednutého chrupu sú nápoje, potraviny a cigarety. Svoj podiel tu hrá aj genetika, alebo užívanie niektorých liekov.

Žiarivé a biele zuby nielen pre celebrity!

Mať žiarivo – biely úsmev naši klienti považujú v súčasnej dobe za samozrejmosť. Nie je to vymoženosť len pre celebrity.  Ak váš chrup nie je dostatočne biely a túžite po žiarivom úsmeve, v zubnej klinike Smile Clinic môžete podstúpiť ambulantné bielenie zubov metódou Opalescence a Beoynd – Zoom. Našim pacientom ponúkame aj domáce bielenie. U nás na klinike v zubnom laboratóriu na základe odtlačkov vašich zubov vyhotovíme dlahy, na ktoré sa nanáša bieliaci gél. 

Čo v prípade chýbajúcich zubov?

Zubné implantáty považujeme za tú najefektívnejšiu náhradu chýbajúcich zubov. Veľkou výhodou je jednoznačne to, že susedné zuby nie sú afektované zubným implantátom. Ďalšou alternatívou sú zubné mostíky.

Ak aj vy chcete zmeniť váš výzor a dosiahnuť pekný úsmev, objednajte sa na bezplatnú konzultáciu v Smile Clinic, kde vám vypracujeme váš personalizovaný plán ošetrenia.

Pacienti zo Smile Clinic pred a po zubnom ošetrení:

Exit mobile version