Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Postrehy našich pacientov

Vážená Smile Clinic,
vďaka za vynikajúce služby, príjemné prostredie…V januári som absolvovala u Vás niekoľko procedúr, som rada, že momentálne nemám žiadne problémy, keď prídem na Slovensko, určite sa ihneď objednám na dentálnu hygienu a preventívnu prehliadku. Ďakujem Dr. Mikulášovi za dobrú prácu, profesionálny ale aj priateľský prístup k pacientom.
S pozdravom, Anna

Vašu kliniku som odporučila už niekoľkým ľuďom a ak aj ja budem v budúcnosti potrebovaťzubné ošetrenie, určite viem kam ísť!
Ďakujem ešte raz.
S pozdravom, Eva

Pani Martina z Popradu nám po ošetrení napísala:

„Pán doktor aj sestry boli veľmi profesionálni a milí. Veľmi pekne sa o mňa postarali a mala som veľmi dobrý pocit. Všetci mi maximálne vyšli v ústrety, ďakujem! „

p. Zuzka z Martina :

“ S takou príjemnou odozvou a ústretovosťou som sa ešte nestretla takže určite budem využívať iba vaše služby“p. Janka z Piešťan : „ďakujem dr.Salkovi a celému personálu Smile Clinic“

p. Eva :

„chcela by som sa poďakovať p. dr. Salkovi a celému teamu Smile Clinic za to že mi vrátili úsmev na tvár v podobe krásnych zubov.Aj keď som absolvovala náročne úkony vždy som sa tešila na každú návštevu u Vás. Dr.Salka je výborný zubár a ma okolo seba skvelých ľudí a ja som rada že som si vybrala práve Vás.
Teraz sa teším z krásnych zubov konečne môžem ísť na vysnívanú dovolenku kde budem rozdávať úsmevy na všetky strany. ĎAKUJEM.“

p. Mirka :

„Želala by som si, aby všetky služby na Slovensku fungovali ako Smile Clinic. Absolvovala som niekoľko zákrokov a vždy som odchádzala maximálne spokojná. V klinike celkom nabúrali moju dovtedajšiu fóbiu z návštevy zubnej ambulancie Ďakujem za mimoriadne profesionálny prístup a vždy príjemnú atmosféru.“ Páčil sa mi prístup personálu. Celkovo som vysoko spokojná s prevedenou prácou a výsledkom celkového vzhľadu chrupu.
-Ďakujem, Erika

 *Príjemný prístup a prostrenie.

Pavol

*Prístup celého personálu, odbornosť, promptnosť

Zuzana

*Prístup, poradenstvo, ochota personálu, prostredie, odbornosť

Ivana

*Prístup a profesionalita lekárov a personálu

Michal

*Príjemné prostredie a ľudia, šikovný doktor, prijateľné ceny, ochota, priateľské správanie

Dominika

*Páčila sa mi celková práca – záujem a prístup k pacientovi

Anna

*Hodnotila by som Vás číslom 10, ktoré je najvyšším hodnotením. Osobitný prístup, príjemný a profesionálny kolektív (vždy usmiaty). Oceňujem taktiež 3D rontgén, ktorý žiaľ ešte stále nieje štandardom aj u iných zubárov. Ak porovnávam ceny u iných zubárov, ceny so Smile Clinic sú veľmi priateľské. Teším sa vždy na ďalšiu návštevu, zubné ošetrenie bolo a je vždy bezbolestné a spoločne so zubárom dokážeme žartovať.

PS: ďakujem za to, že som konečne prekonala strach zo zubárov

Simona

*Smile Clinic je veľmi profesionálna zubná klinika. Všetci zamestnanci sú veľmi priateľskí a veľmi profesionálni. Starostlivosť bola na vysokej úrovni. Ďakujem!

Zuzana

*Príjemný prístup zamestnancov, ochota riešiť problémy, vynikajúci výsledok práce – som veľmi spokojná, že som sa obrátila práve na Smile Clinic. Zároveň ďakujem pánovi doktorovi Salkovi a ostatným spolupracovníkom, vďaka ktorým mám krásny úsmev.

Mária

*Všetci zamestnanci sú veľmi priateľskí, príjemné prostredie. Jednoducho všetko bolo super a človek sa už nemusí báť ísť k zubárovi. Páči sa mi profesionálny prístup. Určite budem ďalej rozširovať dobré meno vašej kliniky. Nezmenila by som nič. Buďte stále naďalej usmievaví a prieteľskí k pacientom.

*Vážená Smile Clinic,

vďaka za vynikajúce služby, príjemné prostredie…v januári som absolvovala v Vás niekoľko procedúr, som rada, že momentálne nemám žiadne problémy, keď prídem na Slovenko, určite sa ihneď objednám na dentálnu hygienu a preventívnu prehliadku. Ďakujem MUDr. Mikulášovi za dobrú prácu, profesionálny ale aj priateľský prístup k pacientom.

Anna

*Profesionalita, priateľský prístup, bezbolestné ošetrenie prispôsobenie ku klientovi a finálny efekt je priam neuveriteľný.

Jaroslav

*Čistota, príjemné prostredie, profesionalita. Nemenil by som nič negatívne

Ľubomír

Exit mobile version