Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Keramické korunky – prirodzený úsmev

Túžite po dokonalých zuboch a žiarivom úsmeve?
Príďte k nám do Smile Clinic na bezplatnú konzultáciu a nechajte to na našich skúsených stomatológov a zubných technikov.

Som veľmi spokojná s prácou stomatológov a zubných technikov v Smile Clinic. Celý tím pracuje na veľmi vysokej úrovni a konečne mám prirodzený úsmev.

Pacientka po nasadení zubných koruniek

Jednou z našich spokojných pacientok je aj pani Jana, ktorú dlhé roky trápil zlý stav jej zubov. Vždy chcela mať prirodzený úsmev, aby sa mohla spokojne a sebavedomo usmievať. Uvedomovala si, že jej problém so zubami sa bude postupne zhoršovať. Po bezplatnej konzultácii na našej klinike, sa pacientka objednala na ošetrenie k nášmu zubnému lekárovi MUDr. Marekovi Salkovi.

Predtým, ako na zub nasadíme zubnú korunku, je potrebné ho obrúsiť a odoberie sa odtlačok zuba. Pred obrusovaním zuba je u nás na klinike podanie anestézy, ktorá zabráni vzniku bolesti, samozrejmosť. Po tomto zákroku sa môže vyskytnúť u pacienta citlivosť a bolesť zuba, ktorú je však možné tlmiť analgetikami. Po obrúsení zubov pacient odchádza z kliniky s nasadenými dočasnými korunkami, ktoré majú funkčnú aj ochrannú funkciu a poskytujeme ich pacientom zdarma.

Po odobratí zubných odtlačkov začíname pracovať na výrobe koruniek, pričom výroba keramických zubných koruniek trvá približne jeden týždeň, záleží však od počtu vyrábaných koruniek. Tvar a farba koruniek je starostlivo prekonzultovaná so stomatológom a zubným technikom ešte pred ich výrobou. Vaše zubné korunky budú na nerozoznanie od prirodzených zubov!

Práve pre ich prirodzený vzhľad sa zubné korunky stali jedným z najpopulárnejších spôsobov, ako nahradiť prirodzenú funkčnosť a vzhľad zubov. U nás v Smile Clinic pracuje skúsený tím stomatológov a zubných technikov, ktorí používajú tie najmodernejšie technológie dostupné v stomatológii a denne pracujú na zdokonaľovaní zubov mnohých našich pacientov.

…a po
Pred…
Exit mobile version