Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Profesionalita a prístup k ľudom

Mať krásny a funkčný chrup je dôležité pre všetkých z nás bez ohľadu na vek. Zubné korunky sme odporučili aj nášmu pacientovi Štefanovi, ktorý nedávno navštívil Smile Clinic s požiadavkou o estetickú úpravu chrupu. Zubné korunky spĺňajú nie len estetickú úlohu, ale aj dôležitú žuvaciu schopnosť. Dnešné moderné technológie a postupy umožňujú docieliť nový, krásny úsmev bezbolestne a rýchlo.

Profesionalita a prístup k ľuďom.

Fotografia pred ošetrením
Prirodzený úsmev po nasadení finálnych koruniek

Takto odpovedal na otázku náš pacient Štefan čo sa mu najviac páčilo na našej klinike po ošetrení. Profesionalita a individuálny prístup k pacientovi je v Smile Clinic samozrejmosťou.

Po bezplatnej konzultácii MUDr. Salka navrhol 10 celokeramických koruniek vo vrchnej čeľusti. S návrhom pacient súhlasil a objednal sa na termín ošetrenia.

Ak sa pri preparácii zuba na zubné korunky nezasiahne do drene zuba, alebo ak zub nebol poškodený zubným kazom až do drene zuba nie je potrebné vykonať ošetrenie koreňových kanálikov – endodonciu pred nasadením zubných koruniek.

Výroba zubných koruniek trvala 5 pracovných dní.

Zubné laboratórium sa nachádza priamo v budove kliniky čo znamená úzku spoluprácu lekára a zubného technika a skrátenie celkového času ošetrenia.

Pacient sa rozhodol pre prirodzený odtieň koruniek, ktoré mu veľmi pristanú.

Ak aj vy hľadáte profesionalitu a prístup k ľudom kontaktujte nás a rezervujte si bezplatnú konzultáciu v Smile Clinic aj vy.

Exit mobile version