Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Rýchlosť a kvalita práce!

Ochota a láskavosť všetkých pracovníkov zubnej kliniky. Rýchlosť a kvalita práce

Takto odpovedala pacientka Victoria na otázku, čo sa jej najviac páčilo na našej klinike po dokončení ošetrenia v Smile Clinic.

Victoria po nasadení implantátových koruniek
Vyplnený dotazník po ošetrení pani Victórie

Victoria prišla o zuby vo vrchnej čeľusti v dôsledku parodontitídy. Riešením boli zubné implantáty. Bolo potrebné extrahovať 6 horných zubov, ktoré už neboli vo vyhovujúcom stave. Ako náhradu týchto zubov MUDr. Marek Salka navrhol 4 zubné implantáty na ktoré sa nasadil 6-členný implantátový mostík.

Dôležitou výhodou ošetrenia pomocou zubných implantátov v Smile Clinic je, že pacient po zavedení zubných implantátov odchádza domov s nasadením dočasným mostíkom a nemusí sa obávať, že bude musieť trpieť bez zubov počas doby hojenia zubných implantátov, ktoré trvá zväčša 2 až 3 mesiace.

Aj o zubné implantáty sa musíme starať ako o vlastné zuby!

Snímok pacientky po ošetrení a nasadení provizórneho mostíka

Veľa ľudí si myslí, že po zavedení zubných implantátov sa už nebude treba starať viac o hygienu chrupu a návštevy lekára, ale opak je pravdou. Čo sa týka hygieny,  zubným implantátom musíme venovať veľa pozornosti a pravidelne navštevovať dentálnu hygieničku a zubného lekára na pravidelné kontroly.

Zápalové ochorenie ďasien spôsobuje bakteriálny povlak a postupujúci zápal môže spôsobiť úbytok kosti. Následkom toho zubný implantát stráca svoju stabilitu v kosti a vylúči sa. Pacient je poučený o tom, ako sa správe starať o zubné implantáty tak aby mu dobre slúžili do konca života. A preto na zubné implantáty ponúkame v Smile Clinic doživotnú záruku.

Fotografia pacientky pred ošetrením
Finálna fotka pacientky po ošetrení
Exit mobile version