Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

„Profesionálny a priateľský prístup od začiatku až do konca“

OPG snímky pred a po ošetrení

Pokiaľ trpíte zlou kvalitou zubov a chceli by ste sa opäť sebavedomo usmievať, radi Vám k novému, krásnemu a zdravému úsmevu pomôžeme. Dr. Marek Salka pripravil pacientke plán liečby pozostávajúci z augmentácie a dostavby kosti a 10 zubných implantátov, na ktoré sa nasadia dva fixné keramické mostíky, každý zo štrnástich zubných koruniek.

Pozrite si snímky pani Riny pred a po ošetrení nižšie.

Ako môžete vidieť, pacientka má v hornej aj dolnej čeľusti zavedených 5 zubných implantátov . Na implantátoch je nasadený fixný 14-členný keramický mostík.

Výsledok je skvelý. Pani Rina zo Španielska nám po ošetrení napísala takéto milé poďakovanie (fotografia originálu vľavo)

„Profesionálny a priateľský prístup od začiatku až do konca. Pred ošetrením som bola nesmierne vydesená ale na základe odporúčaní od môjho známeho a po mojom vlastnom prieskume som sa rozhodla pre liečbu. Najlepšie rozhodnutie v mojom živote! Žiadna bolesť, všetko bolo super od začiatku až do konca, samé pozitíva. Teraz mám úsmev, na ktorý som hrdá. Neviem dostatočne poďakovať všetkým v Smile Clinic, zmenili ste mi život. Veľmi ďakujem, Rina“

Pokiaľ aj Vás trápi jeden alebo viac chýbajúcich zubov, neváhajte sa na nás obrátiť cez TENTO KONTAKTNÝ FORMULÁR a povedzte nám viac o vašich problémoch so zubami. Do 24 hodín sa vám e-mailom ozveme naspäť.

Exit mobile version