Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Prístup lekárov a sestričiek tu v Smile Clinic je veľmi milý, ohľaduplný.

All on 6 – celokeramícké mostíky sediace na zubných implantátoch

Vedci mnohými štúdiami potvrdili, že od orálneho zdravia priamo závisí kvalita pacientovho života.

Pani Alžbete ostalo v ústach iba 10 zubov, čo určite nestačí na správne požutie potravy, nehovoriac o tom, že úsmev sa z jej tváre za posledné roky pomaly stratil. Rozhodla sa, že teraz je ten správny čas si opäť vychutnávať jedla a život celkovo, a preto prišla na našu zubnú kliniku, kde sa stretla s našim skúseným tímom. Počas úvodnej konzultácie Dr. Marek Salka, náš hlavný implantológ, pripravil pre pani Alžbetu plán ošetrenia – ošetrenie zubnými implantátmi All on 6.

Po úspešnej operácii vykonanej Dr. Salkom pacientka mala zavedených 12 zubných implantátov – 6 zubných implantátov v dolnej čeľusti a 6 zubných implantátov v hornej čeľusti. Pred implantáciou musel lekár vybrať 5 zubov z Alžbetinej hornej čeľuste a 5 z jej spodnej čeľuste. Pred implantáciou bol tiež vykonaná dostavba kosti.

OPG pred ošetrením
OPG po ošetrení

V ten istý deň sme pacientke poskytli dočasný zubný mostík. Dočasný zubný mostík slúži ako protéza počas obdobia hojenia (zvyčajne 2 až 4 mesiace). Tento dočasný mostík je pripevnený k implantátom, takže pacient ho nemusí každé ráno vkladať do úsť a večer zas vyberať.

O niekoľko mesiacov boli Alžetine zubné implantáty bezpečne vrastené do jej kosti a my sme mohli pokračovať v jej stomatologickom ošetrení – počas jej ďalšej návštevy sme urobili odtlačky zahojených zubných implantátov. Odtlačky sme poslali do nášho špecializovaného zubného laboratória. Vďaka týmto presne odobratým odtlačkom mohli naši zubní technici pripraviť pre pacientku finálne 14-členné celokeramické zubné mostíky. Po 3 týždňoch boli jej finálne zubné mostíky pripravené na nasadenie na implantáty.

Ako povedala pani Alžbeta v recenzii, ktorú napísala po jej poslednej návšeteve na zubnej klinike „Bola som veľmi spokojná, prístup lekárov, sestričiek, zamestancov bol veľmi milý, ohľaduplný. Môžem odporúčať každému. Ďakujem za pekný úsmev. Ďakujem a prajem veľa úspechov. Alžbeta“

Spravte prvý krok k novým zubom hneď teraz!

Ak máte podobné problémy, aké mala pani Alžbeta pred príchodom k nám na kliniku, neváhajte nás nezáväzne kontaktovať prostredníctvom tohto KONTAKTNÉHO FORMULÁRA a povedzte nám o vašich zubných problémoch. Do 24 hodín Vám odpovieme. Rozhodnutie je na vás 🙂

Exit mobile version