Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Necítila som žiadnu bolesť!

Všetci chceme mať pekný a zdravý úsmev. Taktiež aj pani Dáša hľadala čo najlepšiu a hlavne bezbolestnú liečbu zubov. Ako môžete vidieť na röntgenovom snímku pred začiatkom liečby, väčšina jej zostávajúcich zubov už bola liečená, ale príležitostná bolesť zubov stále ostala. Náš hlavný implantológ MUDr. Marek Salka navrhol pre pacientku veľkú rekonštrukciu chrupu – ošetrenie All on 6.

PRED ošetrením
PO ošetrení

Pacientka absolvovala konzultáciu s implantológom v októbri 2018, ktorý pre ňu vytvoril plán liečby pozostávajúci z extrakcie 17 zubov a následnej rekonštrukcie chrupu pomocou 11 zubných implantátov a 22 zubných koruniek.

Po odsúhlasení plánu ošetrenia sme začali s liečbou: lekár úspešne zaviedol 5 zubných implantátov do spodnej čeľuste a 6 zubných implantátov hore. Po úspešnej zubnej chirurgii sa naša zubárka Michaela postarala o Dášu a vyrobila pre ňu provizórne zubné mostíky, takže pacientka mohla počas doby hojenia hovoriť a jesť bez väčších problémov. Tieto provizóriá (dočasné zubné protézy) sa na našej zubnej klinike poskytujú všetkým pacientom bezplatne.

PRED
PO

Zubné implantáty potrebujú vždy určitý čas na to, aby sa úplne zhojili s kosťou- zvyčajne 2 – 4 mesiace. Pani Dáša nemala žiadne veľké problémy s implantátmi a hojenie prebehlo hladko. Druhé sedenie si rezervovala na január 2019. Dr. Michaela odobrala odtlačky zahojených implantátov. Na základe odtlačkov naši zubní technici urobili konečné zubné korunky – v prípade tejto pacientky proces výroby zubných koruniek trval 2 týždne.

V súčasnosti má Dáša v spodnej čeľusti 5 zubných implantátov, ktoré podopierajú pevný 12-členný mostík a 6 zubných implantátov s 10 zubami v hornej čeľusti.

Niekoľko dní po poslednej návšteve nám Dáša poslala e-mail:

Chcela by som sa poďakovať celému teamu (hlavne Monike a Dr Salkovi) za skvelú starostlivosť počas mojich návštev v Smile Clinic Piešťany. Priebeh všetkých ošetrení a kontrol bol profesionálny a hlavne bezbolestný 🙂 a s mojim úsmevom som veľmi spokojná.
Vaše služby budem odporúčať.

S pozdravom

Dáša

Aj vy môžete získať nový úsmev bez bolesti

Kontaktujte nás prostredníctvom tohto KONTAKTNÉHO FORMULÁRA a povedzte nám o Vašich zubných problémoch. V priebehu 24 hodín Vám zašleme e-mail s informáciami o predpokladanej liečbe.

Exit mobile version