Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Toto je zubná klinika, kam sa ešte určite vrátim!

Ste nespokojný so súčasným tvarom alebo veľkosťou Vašich predných zubov? Riešenie by mohlo byť tak jednoduché, ako to bolo v prípade Craiga. Keramické zubné korunky urobia obrovský rozdiel!

Štyridsiatnik Craig nás kontaktoval prvýkrát v septembri 2017. Zaujímal sa o liečbu, ktorá by mohla pomôcť zlepšiť jeho úsmev a jeho sebavedomie. Ako napísal vo svojom prvom e-maile, vôbec si nebol istý, aké ošetrenie bude pre neho najlepšie:

„Nie som si istý, čo vlastne potrebujem. Mám pekne rovné zuby, mám však výplne prakticky v každom zube, všetko, čo kvôli blbostiam, čo som jedol, keď som bol mladší.“

Naša kolegyňa Nika mu odporučila zubné korunky. Craigovi trvalo niekoľko mesiacov, kým sa definitívne rozhodol pre zubné ošetrenie na našej klinike. Počas konzultácie v januári 2019 sme na bratislavskej zubnej klinike urobili röntgenové a CT vyšetrenie. Na základe toho lekár potvrdil, že najvhodnejšie ošetrenie pre pacienta je ošetrenie keramickými korunkami.

Craig sa rozhodol pre 11 koruniek pre jeho horné zuby a 12 koruniek pre jeho spodné zuby. Nakoľko Craig nebýva na Slovensku, ošetrenie sme začali hneď nasledujúci deň po konzultácii – zubár úspešne zbrúsil Craigove zuby – pripravil ich na nové zubné korunky. Následne odobral odtlačky, všetko absolútne bez bolesti. Odtlačky jeho novo tvarovaných zubov sme poslali do našeho špecializovaného zubného laboratória. Vlastné zubné laboratóriom v tej istej budove, ako je zubná klinika, nám umožňuje, aby zubní technici a zubní lekári úzko spolupracovali, a tak dosiahli vysoko profesionálne výsledky pre každého pacienta.

Na čas, počas ktorého pacient čakal na svoje finálne keramické korunky, sme mu poskytli provizórne zubné korunky. S týmito dočasnými zubami mohol odletieť späť do Veľkej Británie a netrápiť sa, že si niekto všimne, že momentálne podstupuje zubné ošetrenie.

Hotovo!

Teraz má pacient 23 keramických zubných koruniek E-max, všetky vo farbe B1. Ako vidíte na obrázku, Craig je veľmi šťastný a teší sa, že sa k nám opäť vráti.

„Všetko bolo veľmi jednoduché, všetci na klinike boli veľmi priateľskí a nápomocní, vďaka lekárovi a sestričkám som mohol byť pokojný a relaxovať počas ošetrenia. Určite sa ešte vrátim, keď budem potrebovať ďalšie ošetrenie a budem Smile Clinic odporúčať priateľom a rodine. Ďakujem!

Tiež by ste chceli vylepšiť Váš úsmev? Prosím, vyplňte tento KONTAKTNÝ FORMULÁR a dajte nám vedieť, aké dentálne problémy máte a čo by ste chceli liečbou docieliť. Sme tu, aby sme Vám pomohli 🙂

Originál recenzie od Craiga v anglickom jazyku:

Exit mobile version