Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Valentínsky úsmev

Skvelý úsmev a tip-top ústna hygiena Vám zabezpečia, že Vaše bozky budú na Valentína ešte sladšie.

Bozkávanie:

Bozkávacie páry môžu zdielať až 500 druhov baktérií, ktoré spôsobujú ochorenia ďasien. Preto by ste si mali čistiť zuby aspoň dvakrát denne po dobu najmenej aspoň 2 minút s použitím zubnej nite a medizubnej kefky aspoň raz denne, odstránite tak baktérie, ktoré číhajú ukryté medzi zubami.

Na druhej strane bozkávanie pomáha v prevencii pred vznikom zubného kazu, pretože sa v ústach stimulujú sliny, ktoré pomáhajú znížiť výskyt zubného povlaku.

(Nečistite si zuby dôkladne iba na Valentína 🙂 každý deň je príležitosťou k dosiahnutiu zdravých zubov bez ohľadu na ich tvar, krivosť či farbu.)

Valentínska čokoláda:

Valentínska čokoláda?! Nemusíte sa príliš báť dať si Valentínsku čokoládu s ohľadom na vaše zuby. Na rozdiel od karamelových alebo gumových cukríkov sa čokoláda „nelepí“ na vaše zuby a vaše sliny sú schopné „zmyť“ z nich cukor. Avšak neustála konzumácia  čokolády môže vaše zuby poškodiť.

Bielenie zubov:

Vybielenie zubov môže byť jedným z spôsobov ako zapôsobiť na vašu obľúbenú osobu. Môžete sa obrátiť na svojho zubára, k získaniu správnej diagnózy a dozvedieť sa o možnostiach bielenia vašich zubov.

„Prajeme vám veľa sladkých a voňavých bozkov“ váš zubný tím Smile Clinic Slovensko

Exit mobile version