Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Viete si vybrať?

Absolvovali ste množstvo konzultácii a neviete sa rozhodnúť, ktorú kliniku si vybrať ?

„Každý pacient má právo slobodne si vybrať spomedzi rôznych liečebných metód a aj právo na slobodný výber lekára.“ Ale ako si vybrať?
Pri rozhodovaní je pre Vás rozhodná cena za ošetrenie, prístup personálu, odbornosť lekára, fotky s celebritami na webe alebo nebodaj pekné sestričky?

Ponúkame Vám pár tipov, na čo sa zamerať pri výbere kliniky:

1. Odbornosť lekárov a profesionalita celého tímu. Množstvo spokojných pacientov, úspechy, prístup k pacientovi. Podpora pacientov online, aktuálne výsledky práce publikované na internete.
Odpovie Vám lekár na Vaše otázky tak, aby ste im porozumeli?

2. Vybavenosť kliniky. Má klinika pre ktorú sa rozhodujete  všetko pod „jednou strechou“, alebo Vás budú posielať cez pol mesta kvôli snímku?
Medzi vybavenie kliniky patrí: zubné laboratórium, RTG prístroj, CT scan, možnosť ošetrenia pod mikroskopom, CadCam, bezplatné wifi v, parkovanie, možnosť platby kartou,…a iné.

3. Hodnotenie pacientov / Feedback. Je dobré si prečítať hodnotenia pacientov, nájdete ich na sociálnej sieti, internetovej stránke pod komentármi na webovej stránke, youtube. Pacienti píšu čo si myslia, o ich skúsenosti s ošetrením na klinike a odporúčania a rady pre ďalších pacientov.

Dúfam, že sme Vám pomohli.

Exit mobile version