Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Získať krásny a zdravý úsmev je také jednoduché

Spokojnosť našich pacientov je naším prvoradým záujmom. Mladý Owen sa práve vrátil domov do Veľkej Británie po jeho každoročnej kontrole u nás na zubnej klinike. Ako povedal, „moja návšteva bola dokonalá, ako vždy“.

Pacient po dokončení ošetrenia

Owen začal liečbu na našej klinike začiatkom roku 2018. Ako vidíte na tomto röntgenovom snímku, ktorý sme spravilli počas počiatočnej konzultácie, Owenovi chýbali dva zuby a dva boli vhodné na extrakciu a náhradu Owen si želal mať nie len kompletný, ale aj skvele vyzerajúci úsmev, preto sme do jeho plánu ošetrenia zahrnuli aj keramické zubné korunky.

OPG snímok pred ošetrením

Owenov plán ošetrenia pomocou zubných implantátov a koruniek zubov:

4 zubné implantáty Straumann Neodent (zuby číslo 13, 14, 36 a 46)
2 extrakcie
dostavba kosti v pravom hornom kvadrante
12 keramických zubných koruniek pre horné zuboradie
11 keramických zubných koruniek pre spodné zuboradie

OPG snímok po ošetrení

Owen chcel s ošetrením začať čo najskôr, takže jeho operáciu sme naplánovali hneď na druhý deň jeho dovolenkového pobytu na Slovensku. Operácia trvala asi 2 hodiny. Do jeho kosti boli úspešne vložené 4 zubné implantáty. Nasledujúci deň po implantácii sme urobili rýchlu kontrolu a Owen mohol odletieť domov liečiť sa. Doba hojenia je individuálne pre každého pacienta. Zvyčajne trvá 2 – 4 mesiace.

Keď sa po 4 mesiacoch Owen vrátil na našu zubnú kliniku, lekár zbrúsol jeho prirodzené zuby a pripravil ich tak na nasadenie celokeramických koruniek. Naši zubní technici potrebujú určitý čas na prípravu finálnych keramických koruniek, takže Owenovi sme poskytli dočasné zubné korunky, aby mohol bez problémov rozprávať a jesť. Za 3 týždne boli Owenove zubné korunky vyrobené a lekár ich pevne nasadil na pacientove zuby.

Celokeramické zubné korunky

Teraz vyzerá skvelo! Určite súhlasíte s tým, že zubné korunky môžu splniť sen o krásnom úsmeve. Ak aj vy máte nejaké problémy so zubami alebo ak sa chcete znovu s istotou usmievať, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom tohto kontaktného formulára.

Exit mobile version