Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Doprajte si krásny úsmev!

Zubné korunky E-Max

Nový úsmev vďaka E-max korunkám dosiahol aj náš pacient Radoslav. Teraz je nadmieru spokojný so svojim výzorom, a ako sami môžete zhodnotiť na fotografii, jeho nové zuby sú naozaj krásne.

Zubné korunky E-MAX svojou štruktúrou pripomínajú prirodzené ľudské zuby. Pre ich vysokú estetiku ich odporúčame najmä na frontálnu oblasť chrupu, či už na vrchné alebo spodné zuboradie. Mnohokrát sú zubné korunky E-MAX na nerozoznanie od prirodzených zubov, a preto sú jednoznačne najpopulárnejším typom zubných koruniek. Paciento majú na výber z mnohých odtieňov bielej, od žiarivo bielej („hollywood smile“) až po prirodzené „žltšie“ farby.

Pán Radoslav a jeho nové zúbky

Pán Radoslav po nasadení E-max zubných koruniek. Výsledkom ošetrenia je prirodzene pôsobiaci a vysoko estetický chrup.

Celé ošetrenie pacient absolvuje pod lokálnou anestézou, takže okrem pocitu tlaku nebudete vnímať iné bolestivé pocity. Tak, ako pánovi Radoslavovi, aj Vám stačia tri návštevy na zubnej klinike a krásny úsmev je Váš.

Stav chrupu pred ošetrením

Prvým krokom je nezáväzná konzultácia, počas ktorej Vás lekár vyšetrí, porozpráva sa s Vami o vašich potrebách a očakávaniach a pripraví pre Vás plán ošetrenia. Pokiaľ budete s navrhovaným plánom ošetrenia súhlasiť, s recepčnou si dohodnete dva termíny – počas prvého ošetrenia lekár Vaše zuby jemne zbrúsi a vezme odtlačky. Vy si s pomocou sestričiek vyberiete ako farbu, tak aj tvar Vašich budúcich zúbkov. Ešte v deň brúsenia Vám lekár nasadí dočasné korunky, takže nikto nespozná, že práve podstupujete stomatologickú liečbu.

Odtlačky zbúsených zubov následne zašleme do nášho zubného laboratória. Naši technici pre Vás vyrobia celokeramické zubné korunky za dva až tri týždne a lekár Vám ich môže nasadiť.

Starostlivosť o celokeramickú korunku sa ničím nelíši od starostlivosti o vlastné zuby. Vhodná je krúživo-stieravá technika čistenia zubov mäkkou zubnou kefkou a použitie dentálnej nite, príp. medzizubných kefiek na vyčistenie medzizubných priestorov. Takisto sú potrebné pravidelné návštevy u dentálnej hygieničky a ročné preventívne prehliadky.

Exit mobile version