Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Nový úsmev prináša nové možnosti

FINÁLNY VÝSLEDOK – zubné korunky v kombinácii so 4 zubnými implantátmi na vrchnom zuboradí

Prvýkrát sme sa s Jánom stretli v marci 2019. Zubná sklovina na jeho zuboch bola tenká a poškodená- v minulosti mal veľa kazov. Ako nám povedal, jeho želaním bolo mať do konca roka krajší úsmev. S radosťou sme mu povedali, že toto prianie je splniteľné, a to dokonca skôr ako o 9 mesiacov!

Smile Clinic sa nachádza v dvoch slovenských mestách – jedna klinika je v Piešťanoch a jedna v Bratislave. Dr. Kafka, ktorý pracuje ako implantológ na bratislavskej klinike, vypracoval liečebný plán pre Jána:

Liečebný plán pre horné zuboradie:

Pacientove zuby PRED OŠETRENÍM

Na operáciu sme mladého Jána objednali na koniec apríla. Implantácia trvala približne 2,5 hodiny, počas ktorej lekár do jeho čeľuste úspešne vložil 4 zubné implantáty.

Doba hojenia je individuálna pre každého pacienta. Zvyčajne ide o 2 – 4 mesiace, Ján však musel kvôli väčšej dostavbe kosti počkať na ďalšiu časť ošetrenia 5 mesiacov. Všetci pacienti na obdonie hojenia dostávajú dočasné zubné náhrady bezplatne.

Dočasné zubné korunky na zbrúsených zuboch

Počas doby liečenia sa musí pacient riadiť našimi pokynmi a nesmie žuť ani hrýzť na čerstvých zubných implantátoch. Až do úplného zahojenia implantátov sú vhodné iba mäkké jedlá.

V prípade pána Jána sme počas doby hojenia implantátov vykonali endodontické ošetrenia v prednom pravom fronte.

Začiatkom októbra prišiel Ján na kliniku opäť a začali sme druhú fázu liečby. Jeho prirodzené zuby sme zbrúsili a pripravili ich tak na keramické korunky. Urobili sme odtlačky zbrúsených zubov a taktiež zahojených zubných implantátov. Odtlačky sme poslali našim laboratórnym technikom, ktorým trvalo približne 2 týždne, kým vyrobili pre Jána nové zuby.

PREDTÝM
POTOM

Mladý Ján teraz vyzerá ako iný človek. Krásne a zdravé zuby aj vám môžu pomôcť urobiť krok vpred k lepšiemu životu.

Exit mobile version