Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Kompletná rekonštrukcia zubov

Veľmi dobrý kolektív, vysoká profesionálna úroveň. Napriek tomu, že vždy po vstupe do ambulancie som očakávala bolesť, cítila som sa pred každým zákrokom veľmi uvoľnene. Určite odporučím Smile Clinic a MUDr. Salku mojim priateľom a rodine.


Mnoho pacientov odchádza spokojných zo SmileClinic. Medzi nimi je aj naša pacientka Olga. Podstúpila rozsiahlu rekonštrukciu zubov. Na vrchnej čeľusti 5 zubných implantátov, 9 implantátových koruniek, 5 zirkónových koruniek, extrakcie, otvorený sinus lift a uzavretý sinus lift. Na spodnej čeľusti mala Oľga 4 implantáty, 6 implantových koruniek, 8 zirkónových koruniek, dostavbu kosti.

Kompletná rekonštrukcia zubov, ktorú podstúpila Oľga sa Vám môže zdať veľmi komplikovaná, ale opak je pravdou. Sinus lift a dostavba kosti sú zákroky, ktoré sa vykonávajú v lokálnej anestéze a pacient je schopný pokračovať vo svojom bežnom živote na druhý deň. K úbytku kosti dochádza hlavne vtedy keď dôjde k strate zubov. Keď chýbajú korene zubov, kosť nieje stimulovaná a nastáva úbytok kosti. Preto je dôležité nahradiť chýbajúce zuby implantátmi čo najskôr.

Ak sa rozhodnete pre zubné implantáty tu v Smileclinic zubný lekár / implantológ na základe konzultácie a Vášho CT snímku posúdi, či ste vhodný kandidát na zubný implantát. Implantáty sa stávajú najpopulárnejšou voľbou náhrady stratených zubov v súčasnosti. Postupom času sa stali aj dostupnejšími ako v minulosti. Úspešnosť implantácie je 98 %. V mnoho prípadoch Vám Vaše implantáty vydržia aj doživotne. Je ale dôležité, aby ste dodržiavali správnu ústnu hygienu. Pri zanedbávaní správnej hygieny a pravidelných prehliadok by mohlo dôjsť k periimplantitíde. A nakoniec k strate implantátu.

Snímok po
Snímok pred
Exit mobile version