Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Zubní lekári

MUDr. Marek Salka - Head Dentist
MUDr. Marek Salka – zubný lekár – implantológ

MUDr. Marek Salka – implantológ

Úspešne vedie Smile Clinic Piešťany od roku 2006. V roku 2015 bola otvorená nová pobočka Smile Clinic v Bratislave. V súčasnosti sa MUDr. Salka sústreďuje hlavne na implantológiu a estetickú stomatológiu. Vďaka jeho bohatým skúsenostiam a moderným technológiam a postupom sa stal vyhľadávaným odborníkom vo svojom obore.

Štúdium ukončil v roku 2000 na univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Po skončení štúdií MUDr. Salka pracoval v zahraničí ako zubný lekár.


MUDr. Robert Mikuláš – zubný lekár

MUDr. Robert Mikuláš – zubný lekár

Pracuje ako zubný lekár v Smile Clinic od roku 2010.

Špecializuje sa na endodontické ošetrenia pomocou mikroskopu. Takisto sa venuje estetickej stomatológii a implantológii, celokeramickým rekonštrukciám, no samozrejme vykonáva aj bežné stomatologické úkony ako je ošetrenie zubných kazov, extrakcie či chirurgické extrakcie.

MUDr. Mikuláš ukončil štúdium zubného lekárstva v Českej republike.

Po ukončení štúdia absolvoval aj tieto odborné školenia:

Odborná príprava práce so stomatologickými röntgenovými prístrojmi, Sirona Dental Academy – CEREC systém pre pokročilých, Kerr a EuDent – Nepriame estetické rekonštrukcie v záchovnej stomatológii, KaVo Dental – ARCUS digma Anwendertreffen, Parodontológia „od A do Z“, Mukogingiválna chirurgia, Dentálna Rádiológia a iné.


MUDr. Martin Kafka – zubný lekár – implantológ

MUDr. Martin Kafka – implantológ

Po ukončení štúdia v roku 2005  na univerzite P.J. Šafárika v Košiciach pôsobil MUDr. Kafka 4 roky na klinike stomatológie a maxilofaciálnej chirurgie v Martine, kde rozvíjal svoje vedomosti v stomatologickej chirurgii.

Špecializuje sa hlavne na implantológiu a chirurgickú stomatológiu. Jeho hlavnou ambíciou je nájsť individuálne riešenie pre každého pacienta a dosiahnuť to, aby každý pacient odišiel spokojný s novým úsmevom a dobrou skúsenosťou.

MUDr. Kafka pôsobil na niekoľkých významných klinikách na Slovensku.


MDDr. Natália Švarc – zubná lekárka

MDDr. Natália Švarc – zubná lekárka 

Je súčasťou tímu Smile Clinic od roku 2018. Špecializuje sa na záchovnú stomatológiu, endodonciu, estetickú stomatológiu a CEREC technológiu. Výkonáva bežné stomatologické výkony, ako sú ošetrenia zubných kazov a extrakcie zubov.

Zubné lekárstvo ukončila v roku 2016 na Lekárskej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Po skončení štúdia pôsobila v súkromnom stomatologickom centre a zubnej pohotovosti.

Absolvovala tieto odborné školenia:

Priama kompozitná rekonštrukcia zubov distálny úsek, MUDr. Gregor, Estetické kompozitné rekonštrukcie frontálny úsek, MUDr. Gregor, Dental summit, Česká Republika, Postendodoncia / FRC čapy, MUDr. Černý, Kofferdam, MUDr. Lehotský, 7 krokov pre úspešnú endodonciu, MUDr. Ivan, Praktická endodoncia, MUDr. Kořínek, GC Europe Campus, kompozitné rekonštrukcie, Belgicko, Competence in Esthetics, Viedeň, Pedostomatológia, MUDr. Tóthová, MUDr. Andel, Most na sklenenom vlákne, MUDr. Novotný, Fazety a celokeramická protetika, MUDr. Gerloczy, Quality of esthetics, Taliansko, CEREC integrácia do každodennej praxe, ČR, MUDr. Lebeda

Hovorí plynule anglicky.


MDDr. Tomáš Krčmárik – zubný lekár

MDDr. Tomáš Krčmárik – zubný lekár

Ukončil štúdium medicíny v Olomouci ako zubný lekár. V Smile Clinic vykonáva stomatologické úkony ako je ošetrovanie zubných kazov, endodoncie, extrakcie a chirurgické extrakcie.

Ako zubný lekár pôsobil na stomatochirurgii v Olomouci a Swiss Smile Dental Clinic, Zurich, Švajčiarsko.

Odborné semináre a školenia: LASAK Curaden, Leica, 3M ESPE, Ultradent, Planmeca

Hovorí plynule anglicky a nemecky.


MDDr. Soňa Pintešová – čeľustný ortopéd

MDDr. Soňa Pintešová – čeľustný ortopéd

Ukončila štúdium zubného lekárstva na Lekárskej fakulte UK v Bratislave. Od roku 2009 sa pripravovala na špecializačnú skúšku v odbore čeľustná ortopédia, ktorú úspešne absolvovala v roku 2012. Je členkou Slovenskej ortodontickej spoločnosti. Svoje skúsenosti odovzdáva ďalej poslucháčom zubného lekárstva Lekárskej fakulty UK v Bratislave a poslucháčom zubnej techniky Vysokej školy zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v Bratislave.

Pravidelne navštevuje kongresy Slovenskej a Českej ortodontickej spoločnosti. Absolvovala školenia a kurzy svetových ortodontistov ako sú: Prof. Dr. Stephen Williams, Prof. Mudr. Milan Kamínek, Dr. Wick Alexander, Prof. Dr. Ravindra Nanda, Dr. Marco Rosa, Dr. Davide Mirabella a mnohí iní. Svoje vzdelanie si zvyšuje doktorandským štúdiom na Lekárskej Fakulte UK v Bratislave.

Je certifikovaný poskytovateľ systémov Invisalign, Inkognito, Alexander Discipline a Cannonova technika.


Bc. Barbora Beňová – dentálna hygienička

V 2011 ukončila odbor dentálna hygiena na Prešovskej univerzite.

So svojou 8 ročnou praxou sa stala vynikajúcou odborníčkou v oblasti prevencie a podpory orálneho zdravia u detí a dospelých. Súčasťou dentálnej hygieny je čistenie zubného kameňa, povlakov a pigmentácie ultrazvukom, manuálne a pomocou pieskovania Air-flow.

Barbora Vám poradí, ako sa správne starať o Váš chrup, zubné implantáty a korunky, ako postupovať pri čistení a udržiavaní zubných implantátov a zubov.

V 2007 absolvovala kurz dentálnej prevencie, pravidelne navštevuje školenia a vzdeláva sa vo svojom obore.

Exit mobile version