Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Starostlivosť o zuby

Každý vie, že silné a pevné základy v čomkoľvek, čo chceme robiť na 100%, sú dôležitým faktorom pri budovaní správnych návykov, ktoré môžeme využiť aj pri správnej starostlivosti o svoje zuby.

Mnohí z nás majú s prichádzajúcim letom pocit, že tento rok chcú urobiť niečo nielen pre svoje celkové zdravie, ale chcú mať aj o niečo krajší a žiarivejší úsmev.

Pre Vás, ktorí patria do tejto skupiny ľudí, a nieje vás málo, máme skvelú správu. Nový úsmev je možné dosiahnuť už za menej ako hodinu! Samozrejme čas závisí od typu ošetrenia a mnoho krát je dôležitým faktorom poradenstvo zo strany stomatológa.

Kvalifikovaný stomatológ je špecialista v danom obore. Môže ísť o špecializáciu v zubnej implantológií, v ošetrovaní koreňových kanálikov, v kompozitnej rekonštrukcii, v ošetrení zubov pomocou rôznych zubných náhrad ako sú keramické korunky alebo kovokeramické korunky a fazety.

Najlepším spôsobom, ako sa vyhnúť návšteve stomatológa, je prevencia. Spočíva najmä v správnom čistení zubov pomocou zubnej kefky, medzizubnej kefky, ústnej vody, dentálnej nite a iných pomôcok na čistenie zubov, ktoré Vám odporučí aj Vaša dentálna hygienička.

Ak aj vy máte správny návyk a bez vyčistenia zubov nedokážete zaspať, alebo ráno si pred odchodom z domu vyčistíte zuby, predchádzate nielen nepríjemnému zápachu z úst, ale aj zubnému kazu a iným problémom so zubami, ktoré spôsobuje zanedbaná starostlivosť.

Exit mobile version